Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Būs īstais laiks rīkoties, sākt jaunus darbus

Būs īstais laiks rīkoties, sākt jaunus darbus, kalt plānus, veidot rīcības taktiku. Zvaigznes būs parūpējušās par to, lai enerģija būtu apvienota ar organizētību un veiksmi. Individuāliem plāniem jābūt sabalansētiem ar kolektīvām interesēm.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Būsiet aktīvi jau no paša rīta. Ja velti netērēsiet laiku, šajā dienā būs iespējams ielikt labus pamatus lielam projektam.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Diena būs ļoti labvēlīga līderiem, vadītājiem. Sasprindzinājums saistīts ar karjeru, biznesa veidošanu. Raugiet, lai nezaudētu profesionālo formu. Domājiet progresīvi.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Mēģiniet racionāli izmantot pozitīvo noskaņojumu un brīvdienās atjaunotos spēkus. No jaunās sadarbības mēģiniet gūt visu iespējamo labumu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Zvaigznes iesaka šo dienu sākt ar vissarežģītāko darbu paveikšanu. Ja kaut ko esat iesācis, saņemieties, bet novediet līdz galam. Pa ceļam varēsiet pieaudzēt meistarību un nepieciešamās garīgās bruņas.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Nevajadzētu aizmirst, ka šodien vislabākos panākumus būs iespējams gūt no kolektīviem darbiem. Interesanti projekti būs svarīgāki par personisko talantu demonstrēšanu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Daudzi būs ļoti pārņemti ar savu darbu, un tas lieliski būs redzams rezultātā. Varēsiet pat brīnīsies par savu veiksmi.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Nebūs jāsūdzas par veiksmes trūkumu. Apstākļi būs jums labvēlīgi, notikumu gaita kopumā atbildīs jūsu vēlmēm un aprēķiniem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Būs grūti palikt vienaldzīgam par apkārt notiekošo, jo īpaši notikumiem ģimenē un draugu lokā. Efektivitāte būs atkarīga no darbu organizācijas un tehniskā nodrošinājuma.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Labāk koncentrēties uz darījumiem, nevis personisku jautājumu risināšanu. Laba diena rutīnas darbiem, remontam, tehnisku sīkumu veikšanai.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Nāksies demonstrēt savas darba spējas, arī atjautību, neatlaidību un gatavību apgūt nezināmo. Nav ieteicams rēķināties ar pilnu komfortu, apstākļi neļaus pasīvi baudīt situāciju.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Būs daudz enerģijas un azarta, bet varētu pietrūkt koncentrēšanās. Slodzes trūkums var novest pie aizkaitināmības, bet mērķa neesamība – pie liekas laika un enerģijas tērēšanas.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Ļoti laba diena tiem, kuru darbība ir saistīta ar zinātniski tehnisko un sociālo jomu. Jums var deleģēt ļoti neparastu uzdevumu, kura izpilde radīs diezgan lielas, bet īslaicīgas grūtības.