Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Uzmanību saistīs kultūras, sociālie un politiskie procesi

Dienas sākumā varēsit paveikt sīku, bet ļoti svarīgu darbiņu. Vispār šodien panākumi būs atkarīgi no darbaspējām. Vakarpusē daudz ko ietekmēs un pat mainīs psiholoģiskais fons, uzmanību saistīs kultūras, sociālie un politiskie procesi. Veiksmīgs laiks apbalvošanai, oficiālām labdarības akcijām. Ņemiet vērā, ka būs grūti izvairīties no negaidītiem pārsteigumiem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Līdz vakaram nāksies nodarboties ar elementāriem darbiem un pienākumiem, samierinieties ar to. Mēģiniet pārbaudīt, vai jūsu pārziņā esošais funkcionē bez kļūdām.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Tikai neejiet savu vēlmju pavadā, nepaļaujieties tikai uz saviem plāniem, jo visas dienas garumā daudz ko ietekmēs citi cilvēki, apstākļi. Samierinieties ar nelielu diskomfortu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Būsit līdz galvai ierauti mājas pienākumu izpildē, arī profesionālā rutīna paņems savu. Ja gribas atpūtu, bet tās nav, mainiet nodarbošanos. Vakarā var aktualizēties sociālā dzīve.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Samazināsies interese par dažām tēmām, kas vēl nesen bija ļoti aktuālas. Garastāvoklis būs možs, tas dos iespēju atrisināt vairumu problēmu. Savaldiet emocijas, jo īpaši tuvu cilvēku klātbūtnē.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Dienas izskaņā jūs gaida nopietnas pārmaiņas, iespējams patīkams jaunums, kāda jūs interesējoša cilvēka parādīšanās. Labs laiks, lai iepazītos ar ietekmīgu personu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Koncentrējieties uz savu veselību, garastāvokli un darbaspējām. Nespiediet sevi darīt to, kas nepatīk. Ja būsit mundri un enerģiski, spēsit tikt pāri nepatīkamajam.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Atturieties no pārāk lielas aktivitātes un uzturēšanās ļaužu pilnās vietās. Ieteicams samazināt slodzi, pabūt vienatnē, bet uzmanieties, lai tas nedara problēmas ģimenē.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Personisko jautājumu risināšanai labāk izmantot rīta pusi. Jaunas uzvaras nav ko gaidīt, bet jau iesāktajam būs iespējams dot veiksmīgu turpinājumu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Diezgan neitrāla būs dienas pirmā puse, bet pēc pusdienlaika viss būs atkarīgs no paša, jo īpaši veselības stāvokļa. Iespējams, depresija tomēr ņems virsroku...
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Varat atrast īsto ceļu uz kāroto mērķi, var arī atnākt kāds apliecinājums, apstiprinājums. Labāk neignorējiet negaidītu piedāvājumu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Vai nu pakāpeniski pieaugs pozitīvisms, vai nu būs straujš emocionāls kritums. Ja dienas izskaņā gaidāms kas svarīgs, ir vērts sevi mazliet pasaudzēt, dienas laikā nepārpūlēties ne fiziski, ne garīgi.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Būs ļoti svarīgi saprast, kādi cilvēki ir apkārt. Gan oficiālas, gan neformālas attiecības var tikt pakļautas krīzei, bet visa pamatā būs nepieciešamība kaut ko mainīt uz labo pusi.