Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Iespējami pārpratumi, ceļu satiksmes negadījumi

Zvaigznes būs parūpējušās par to, lai šī diena būtu sasprindzināta. Iespējami pārpratumi, ceļu satiksmes negadījumi, konkurences saasināšanās u.c. Bez konstruktīvas pieejas un pašsavaldīšanās diez vai kaut kas izdosies. Esiet gatavi spēlei bez noteikumiem. Nav vērts atcerēties senus aizvainojumus. Dažas situācijas var provocēt ļaunatminību.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Aktuāli jautājumi ģimenē un mājokļa problēmas būs visaktuālākās, bet nebūs pārāk viegli tām veltīt visu savu uzmanību. Iespējamas situācijas, kad vienlaikus nāksies risināt vairākus uzdevumus.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Uzmanieties, varat tikt ierauti notikumos, kurus būs grūti ietekmēt, pārtraukt vai atcelt. Lēmumi nāks komplektā ar strīdiem un steigu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Zvaigznes iesaka atturēties no pārsteidzīgiem lēmumiem, arī nepārdomātiem pirkumiem. Kļūdas vistiešākā veidā atsauksies uz finansiālo stāvokli.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Būsiet ļoti viegli ievainojami, bet apstākļi būs pārpilni ar sasprindzinātiem momentiem. Pieaug liela varbūtība iesaistīties darba vai cita veida strīdos.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Samērā nemierīga diena. Iespējami šķēršļi darbos, kas vēl nesen norisinājās bez sarežģījumiem. Ja radusies nestandarta situācija, labāk apstājieties, bet noteikti neiesaistieties strīdos.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Zvaigznes atgādina, ka vēlme atgūt neatgūstamo ved pie bēdīga rezultāta. Varat sastapties ar krīzi tur, kur bijāt cerējuši uz atbalstu.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Būs grūti aizstāvēt savu viedokli, pamatot izvēli vai stratēģiju. Būs visi nepieciešamie priekšnoteikumi, lai izraisītos strīdi ar priekšniecību, vecākiem, partneri.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Saspringtā gaisotnē nejutīsieties īpaši labi. Krīze idejās vai attiecībās mobilizēs atklāt sevī psiholoģiskas rezerves. Kritiskā situācijā nāks negaidīts atbalsts.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Personiskās un kolektīvās vērtības var nonākt pretrunā ar ģimeniskajām vērtībām, nākotnes plāniem. Var nākties piepūlēties, lai gūtu balansu starp personisko un kolektīvo izdevīgumu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Būs nepieciešama izturība komunikācijā. Daudzi Mežāži šodien nebūs objektīvi, daudz ko pārspīlēs un dramatizēs. Pārāk liela aizstāvēšana no malas izskatīties kā uzbrukums.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Koncentrējieties. Noteikti nav ieteicams ignorēt satraucošus signālus veselībā. Šodien nav īstais laiks pieņemt jaunus darbiniekus.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Diena sāksies uz ne īpaši laba emocionālā fona, cerības var tikt pamatīgi iedragātas, ja ne iznīcinātas. Iespējams, nāksies pierast pie kaut kā jauna, bet adaptācijas process būs sāpīgs.