Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Var izveidoties apstākļi romantiskam vakaram

Zvaigzņu ietekmē cilvēki būs kūtri, bet noteikti ir vērts pabeigt iesāktus darbus, citādi iepriekš ieguldītais tiks izmests mēslainē. Vakarpusē var rasties ne mazums cerību, arī tādas, kas saistītas ar attiecībām, mācībām, radošiem projektiem un ceļojumiem. Aktivizēsies dažādi sakaru kanāli. Varat saņemt ļoti vilinošu piedāvājumu, var izveidoties apstākļi romantiskam vakaram, intriģējošām iepazīšanām. .

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Dienas lielāko daļu veltīsiet rutīnas darbiem, ar lielu akcentu uz dzīves praktisko pusi. Noteikti nedrīkst ignorēt regulāru ēšanu. Vakarā atmosfēra var rosināt ļauties flirtam.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Vajadzētu koncentrēties uz individuālām vajadzībām. Iespējams, situācija veidos gaumi un vajadzības. Ja rodas papildu līdzekļi, netērējiet tos uzreiz
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Dienu vislabāk sākt ar rutīnas darbiem. Nenāks par sliktu arī īslaicīga vienatne. Vakara stundas vislabāk veltīt, lai tiktos, iepazītos, sevis pilnveidošanai.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Līdz pat vakaram jādomā praktiskās kategorijās, pirmajā vietā būs alga, ieguldījumi, saimniecība. Vakarpusē varat pakļauties apstākļiem, arī intelektuāliem un romantiskiem vilinājumiem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Klasisks dienas režīms – viss laiks tiks veltīts ikdienas pienākumiem, bet vakars – personiskajai dzīvei. Jaunās iepazīšanās būs ar turpinājumu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Diena sāksies pozitīvi. Efektīvāka būs dienas pirmā puse, labas sekmes arī tiem, kas attīsta biznesu, meklē jaunas iespējas nopelnīt. Vakarpusē – cerību un jūtu uzliesmojums.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Šī varētu būt apnicīga diena – garlaicīga un nepatīkamu pienākumu pilna. Pozitīvas izmaiņas gaidāmas vakarpusē. Vistuvāko cilvēku lokā var būt patīkamas izmaiņas.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nav ieteicams paļauties tikai uz sevi. Plāni diez vai tiks realizēti. Uzmanība, atbildība un tālredzība būs īpaši noderīgi.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Ir vērts sākt dienu ar rutīnas darbiem, bet pēc pusdienlaika vērīgi skatīties un analizēt dzīves dotās iespējas. Precizējiet savu politiku, koriģējiet tēlu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Ne laba, ne slikta diena, tāda remdena, bet daudz kas būs atkarīgs no garastāvokļa, pašsajūtas un apkārtējiem cilvēkiem. Vakarā, visticamāk, kādā sfērā būs jāsāk no jauna.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Zvaigznes sola būtisku progresu svarīgās lietās. Viskārotākās pārmaiņas notiks dienas beigās. Iespējams patīkams pārsteigums, kas noņems vairākus šķēršļus ceļā uz mērķi.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Pavērsies jaunas perspektīvas, bet jums noteikti nāksies koriģēt savus plānus un vēlmes. Nenāks par sliktu izrunāties ar tuvajiem cilvēkiem, precizēt savu situāciju ģimenē.