Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Neslēdziet līgumus, neparakstiet dokumentus

Cīņa ar kārdinājumiem. Nekontrolējamas emocijas un konflikti var novest pie briesmīgām sekām. Nesāciet jaunas lietas, neslēdziet līgumus, neparakstiet dokumentus. Nepadodieties vēlmēm eksperimentēt – tas tikai sabojās jūsu veselības stāvokli. Sargiet galvu, nelieciet sirdij lielo slodzi.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Dzīvē sākas pāreja uz citu darbības sfēru vai izeja uz citu attīstības līmeni. Nepalaidiet garām savu izdevību, esiet drošāki.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Labvēlīga diena, sevišķi Vēršiem, kuri darbojas biznesa un komercijas sfērās. Iespējams budžeta ievērojams papildinājums vai izdevīgs piedāvājums, bet neplānojiet neko jauno.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Pacentieties strādāt patstāvīgi un neprasīt priekšniecības padomus – tā var būt neapmierināta ar savu dzīvi.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Nav izslēgta attiecību noskaidrošana ar tuviniekiem. Iepriekšējo dienu nogurums un sasprindzinājums var kļūt par konfliktu iemeslu. Atlieciet ārzemju braucienu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Iespējama pāreja uz jaunu attīstības līmeni. Jaunas iepazīšanās var ievērojami ietekmēt jūsu redzesloku un dzīves uzskatus.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Parādīsies iespēja pārdomāt iepriekšējo pieredzi, kalt veiksmīgus nākotnes plānus. Nav ieteicams noskaidrot attiecības ar partneriem biznesā un laulībā.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Pasīva diena. Komerciālas lietas attīstīsies ļoti lēni un nenesīs vēlamos rezultātus. Negaidīta ziņa var apgrūtināt attiecības ar apkārtējiem. Nepārslogojiet sevi darbā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Sevišķi labvēlīga diena Skorpioniem, kas saistīti ar mākslu. Var būt īpaša nepieciešamība izteikt savas domas, jūtas, plānus.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Nelabvēlīga diena, sevišķi radošo profesiju Strēlniekiem. Iespējams, ka būs ievērojami jāpārskata perspektīvos dzīves plānus. Kontrolējiet emocijas attiecībās ar vecākiem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Kritiska diena. Neatsakieties no apkārtējo palīdzības – šodien jums ir lietderīgs kopīgs darbs un kolektīvie pasākumi. Esiet uzmanīgi attiecībās ar tuviniekiem un viņu vajadzību ievērošanu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Jūsu finansēm var pienākt loģisks nobeigums, bet tas var uzlabot jūsu attiecības ar biznesa partneriem. Negaidiet algas paaugstinājumu, nemeklējiet jaunu peļņas avotu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Mierīga darba diena. Pat pavisam parasts darbs var likties jums par nogurdinošu.