Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Problēmas vairos izklaidība un nekvalitatīva plānošana

Zvaigznes nebūs labvēlīgas jauniem darbiem, var nākties no jauna apspriest svarīgus jautājumus, veikt ekspertīzes vai pārbaudes. Nenāktu par sliktu ieviest kārtību, attīrīt vietu, sistematizēt faktus un datus. Problēmas vairos nekompetence, nevērība, izklaidība un nekvalitatīva plānošana. Noskaidrojiet patiesību, pārbaudiet ziņas, lai izvairītos no dažādiem pat ļoti nepatīkamiem pārpratumiem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Pirmajā plānā būs rutīnas darbi, veselība, komunikācija ar kolēģiem. Problēma var kļūt subordinācija, arī kārtība telpās.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Samērā harmoniska diena, bet ik pa brīdim gadīsies dažādas sīkas un neatliekami risināmas lietas. Nav vērts iecerēt grandiozus plānus.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Diena nevairos pārliecību par sevi, var pat dezorientēt. Apstākļi darbā un sadzīvē domās raisīs haosu. Izvairieties no nepatīkamu tēmu risināšanas.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Būsit tendēti uz šaubām un ziņkārību. Nav ieteicams parakstīt dokumentus. Tomēr pat šādos apstākļos iespējams progress, ja vien skaidri zināt savu mērķi.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Uz laiku jānoskaņojas ekonomijas virzienā, esiet ļoti apdomīgi tēriņos un uzmanīgi ar medikamentiem. Nav labākā diena jauniem kontaktiem, darījumu attiecību attīstīšanai.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Zvaigznes iesaka būt uzmanīgiem, lai labu startu nesabojātu ar muļķīgām kļūdām. Tieši bailes, stulbs ieradums, nepareizs situācijas novērtējums var pamudināt veikt kļūdas.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Ir jēga paņemt pauzi. Neprasiet no sevis pārāk lielas un spīdošas uzvaras. Jauni apstākļi un pat sīkumi var likt citādi paskatīties uz lielām lietām.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Ir iespējas gūt veiksmi darījumos. Par jūsu stipro pusi var kļūt intuīcija. Lai gūtu pareizās atbildes uz jautājumiem, būs nepieciešama skaidra galva un dvēselisks līdzsvars.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Ļoti svarīgi ir kontrolēt izteicienus – gan vārdiskus, gan rakstiskus. Ir vēlams ieviest kārtību dokumentos, arī tajos, kas skar jūsu profesionālo statusu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Duāla diena, kļūdas un haoss var sabojāt pat īpaši labus nodomus un darbus. Ļoti ieteicams pievērsties sīkumiem. Ja darbi iegājuši strupceļā, nemeklējiet vainīgos, visticamāk, pats iepriekš esat pieļāvis kļūdu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Neesiet pārāk vieglprātīgi, pragmatismam noteikti jādod priekšroka, šī nav īstā diena ideālismam. Drošības pamatā būs precizitāte un skrupulozitāte. Biznesa jautājumos vislabāk atrasties ēnā.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Esiet kritiski pret jebkuru jaunu piedāvājumu un iepazīšanos. Ja gribat kādu izprovocēt uz sarunu, dariet to smalki un delikāti.