Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Var būt neapzināta tieksme uz spītību

Zvaigznes mudinās uz mērķtiecīgu darbību. Garastāvoklis tomēr nebūs saskaņā ar notikumu dinamiku. Kāre pēc stabilitātes būs priekšnoteikums vēlmei kaut ko mainīt. Var būt neapzināta tieksme uz spītību. Nav ieteicams pašam riskēt, vajadzētu piespiest darīt to citus. Veiksmei būs nepieciešams veikt iekšējas pārmaiņas.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Zvaigznes iesaka orientēties uz jauniem mērķiem, bet pirms tam pārliecinieties, ka iecerētajam ir nepieciešamie resursi. Ja lieta ir svarīga, neatlieciet to.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Savās iecerēs varat rēķināties ar zaļo gaismu jau tagad vai vistuvākajā nākotnē. Iespējams, daļa no iecerētajiem ceļiem būs atvērti, bet bremzējošais faktors būs apstākļi ģimenē.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Esiet uzmanīgi un vērīgi, analizējiet partneru un konkurentu, pat darba devēju profesionālos un personiskos manevrus. Varētu būt ļoti saspringta profesionāla sacensība, ideoloģiskie strīdi vai cita veida dueļi.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Tieciet vaļā no atkarīgā un padotā domāšanas, jo tā darāt sevi vājāku. Apzinieties savas tiesības un priekšrocības. Nedrīkstat nenovērtēt citu cilvēku reālās iespējas.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Zvaigznes dāvā vēl vienu dienu, lai adaptētos pārmaiņām. Nav ieteicams strauji mainīt paradumus, pārāk aktīvi sākt jaunus darbus. Nenāks par sliktu pārvērtēt plānus, izanalizēt situāciju.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Zvaigznes uzstājīgi iesaka uzmanīties no pāragra starta. Ja cienāt savu laiku, prātīgi izmantojiet šo dienu. Ļoti labas sekmes radošos darbos un domubiedru vidū.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Pārdomājiet savu stratēģiju, esiet aktīvi un vairs neatlieciet to, ko jau ilgu laiku esat atlikuši ģimenē, profesijā, biznesā. Būs iespējas pārliecināties, kas patiešām ir jūsu domubiedri.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Neesiet pārāk aktīvi, jo tieši šodien daudzi pasākumi var būt pāragri un tātad lemti neveiksmei. Neveiksmes pamatā var būt nepietiekama komunikabilitāte, izveicība un arī spītība.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Varēsit rīkoties samērā brīvi. Viss virzīsies uz aktivitātes pusi, bet esiet uzmanīgi – ja kaut kam neesat gatavi, uzskatāt par nesavlaicīgu vai mērķtiecīgu, nogaidiet.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Zvaigznes brīdina, ka iedvesma var novirzīt jūs no mērķtiecīgas rīcības. Varat kļūdīties prioritātēs, nodot pats savus mērķus un pārliecību.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Laiks mainīt taktiku – no atklātas uz slēptu. Iespējams, jums nāksies mainīt uzticības persona. Nepārkāpiet likumu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Nāksies samierināties ar rutīnu, nepārsniegt robežas. Nav īstais laiks ļauties avantūrismam. Neplānojiet konsultācijas, iepazīšanās, publiskas uzstāšanās.