Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Situācija prasīs tālredzību, necietīs haosu

Šo nedēļu vislabāk sākt ar stratēģisku plānošanu. Zvaigznes sekmēs veiksmi organizatoriskos, atbildīgos, disciplīnu prasošos darbos. Ļoti svarīga imidža sastāvdaļa būs profesionālisms, uzticība personiskiem un kolektīviem ideāliem. Situācija prasīs tālredzību, necietīs haosu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Pirms kaut ko uzsākat, izvērtējiet situāciju, nesenās pārmaiņas un personiskās perspektīvas. Šīs dienas atslēgas vārds – atbildība.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Dienas ritmu noteiks profesionālie un ģimeniskie apstākļi, bērnu vajadzības. Skrupulozi sekojiet līdzi likumiem, tas būs jūsu komforta pamatā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Ievērojiet grafiku un prasības. Darba vidē var nākties ignorēt vecāko, bet pievērsties profesionālismam. Neignorējiet bērna talantus, jūsu pienākums ir tos attīstīt.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Izvērtējiet resursus, pārbaudiet budžetu. Īpaša uzmanība būs jāveltī izdevumiem, kas veltīti veselības uzturēšanai. Iepriekš plānoti pirkumi būs noderīgi.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Dienas veiksmes pamatā būs pašdisciplīna. Noderēs prasme slēpt un savaldīt emocijas. Sitācija prasīs daļēju apstākļu maiņu. Priekšnieku acīs jūsu kārtis cels profesionālisms.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Plānojiet darbus, izstrādājiet jaunu programmu. Nāksies veltīt īpašu uzmanību savu pozīciju stiprināšanai.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Uzmanības centrā būs aktuālie projekti, tie var būt sen aizsākti, bet transformējušies. Domājiet stratēģiski, meklējiet domubiedrus.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Tiem, kas plāno jaunus darbus, zvaigznes iesaka sākt tieši ar prioritāšu noteikšanu, resursu izvērtēšanu un personiskās taktikas izvēli. Mainiet ieradumus.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Būs labs atbalsts. Vairumam būs īpaša nepieciešamība uzturēt formu, pakļauties sistēmām. Noteikti jādomā par to, kā saglabāt emocionālo līdzsvaru.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Svarīgi saglabāt uzmanību un vērību, neatkāpties no principiem, laikus parūpēties par preventīviem drošības pasākumiem. Nesteidziniet notikumus, nedeklarējiet savus principus.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Nebūs grūti savus plānus saskaņot ar citu cilvēku plāniem un principiem. Zvaigznes saka – harmonija globālās lietās būs atkarīga no kārtības tieši sīkumos.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Mēģiniet būt emocionāli stabili. Esiet gatavi radošai iedvesmai. Nepalaidiet to garām.