Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Jāuzmanās no traumām, stresiem, liktenīgām kļūdām

Zvaigžņu stāvoklis provocēs visu atlikt uz pēdējo brīdi, radīt jucekli savās prioritātēs. Tā vietā, lai izpildītu aktuālus darbus un apspriestu aktuālas tēmas, cilvēki gribēs peldēt brīvā režīmā. Vakars provocēs milzu aktivitāti, mēģinājumus atgūt garām palaisto. Jāuzmanās no traumām, stresiem, liktenīgām kļūdām, spontānām nepamatotām iniciatīvām, jāmēģina būt akurātiem, organizētiem un vērīgiem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Nebūsiet noskaņoti veikt rutīnas darbus. Daudzus piesaistīs romantika, spēle, svētki, mīlestība, komunikācija ar bērniem. Iespējams, pievērsīsieties tam, ko iepriekšējās dienās būsiet aizmirsuši.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Interesanta un radoša, bet nemierīga diena. Negaidiet komfortablus apstākļus. Līdz vakaram pirmajā vietā var nebūt jūsu vajadzības un intereses. Zvaigznes nepiedos nevērību.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Dienas sākums būs patīkams, bet diez vai tas saglabāsies līdz vakaram. Nav vēlams plānot individuālus projektus, jo īpaši – jaunus, citādi var pietrūkt spēka un laika obligāti paveicamajam. Esiet gatavi steigai un strīdiem.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Nemierīgs rīts un piesātināts vakars. Dienas laikā nav vēlams mainīt plānus. Var pievērsties rutīnas darbiem. Nav izslēgts, ka pirmajā vietā būs jaunākās paaudzes intereses.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Dienas pirmo pusi varat veltīt personiskajām vajadzībām, nebaidoties no strauja notikumu pavērsiena. Ja būs pietiekami daudz enerģijas, iecerēto varēsiet novest līdz galam. Var būt kārdinājums pašķiest naudu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Būs grūti realizēt kūsājošo enerģiju, jo nebūs pieprasījuma pēc jūsu iniciatīvām. Pret vakaru pieaugs nervozitāte un satraukums par konkrētiem jautājumiem. Neadekvāta reakcija var būt ļoti traumatiska šī vārda visplašākajā nozīmē.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Dienu sāksiet optimistiski, bet pret vakaru pieaugs aizkaitināmība un vilšanās. Pozitīvs noskaņojums iespējams vien tad, ja mākat gaidīt un spējat būt vienatnē. Nepacietībai var būt graujošas sekas.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Diena var sākties ar sapņiem un ambicioziem paziņojumiem, kam pietrūks rīcības. Daļu plānu var nākties mainīt dēļ bērniem. Inertajiem vajadzētu sadūšoties spert kādu soli: iespējams, viss nav tik briesmīgi, kā izskatās.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Daudzi šīs dienas notikumus uztvers kā spēli, tas nodrošinās pozitīvu noskaņojumu un optimistisku skatu uz jebkādām problēmām. Dienas izskaņā esiet gatavi sasprindzinātam ritmam, ja vien gribat sasniegt mērķi.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Ne tā vienkāršākā diena. Pat tad, ja viss iet tik gludi, ir ļoti liela iespējamība smagi kļūdīties. Neiztērētā radošā enerģija var provocēt uz rīcību, bet tās rezultāti var būt ļoti šaubīgi.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Liela nozīme būs apkārtējiem cilvēkiem, viņu noskaņojumam. Pārdomājiet izmantojamos līdzekļus, citādi jūsu kroņa numurs var radīt negatīvu efektu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Dienas galvenais saturs – rutīna. Pat emocionālā pacēlumā nāksies atcerēties par pienākumiem. Vakarā apdomīgi izvēlēties leksiku.