Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Dienas otrā puse piemērota radošam darbam

Zvaigznes mudinās optimizēt personiskos un lietišķos kontaktus, attīstīt sadarbību. Vienlaikus zvaigžņu stāvoklis būs tāds, kas pastiprinās nepieciešamību pēc sasniegtā un jaunu plānu pārskatīšanas. Dienas otrā puse piemērota brīvam radošam darbam, neformālām nodarbēm.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Rīta pusē būsiet entuziasma pārpilni, tas ir arī vislabākais laiks fiziskai un intelektuālai slodzei. Dienas otrajā pusē azarts būs liels, bet daudz mazāk enerģijas un arī disciplinētības. Var iezīmēties pārmaiņas partnerattiecībās.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Var mainīties dzīves stils un prioritātes. Iespējama pastiprināta interese par veselības tēmām, arī darbavietas maiņu. Ļoti ticams, ka kādam būs nepieciešama jūsu aizbildniecība.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Nenokariet degunu, ja iecerētie apstākļi veidojas ne tā, kā bijāt domājuši. Var rasties ļoti interesanti varianti atvaļinājumam, jauniem radošiem projektiem.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Nesteidzieties ar svarīgu sarunu, neatgriezeniskām pārmaiņām mājās vai personiskajās attiecībās. Zvaigznes saka – pirms darāt ko būtisku, savāciet informāciju, jo jūs nezināt ko svarīgu, neesat apjautis citu nolūkus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Varēsiet sev atļauties iekšēju brīvību un neatkarību no apstākļiem. Visenerģiskākie būsiet no rīta, pēc pusdienlaika esiet gatavi tam, ka notikumi atšķirsies no jūsu ideālā plāna.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Nogaidiet ar pirkumiem, nopietnām izmaiņām sadarbības nosacījumos, simpātiju demonstrēšanu. Virzība uz priekšu nāks komplektā ar šaubām svarīgos jautājumos.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Būs arvien vairāk iemeslu pozitīvi raudzīties uz dzīvi. Attīstībai var maisīt slēptas, pat neapzinātas šaubas, nepabeigti darbi un pārtrauktas sarunas, un arī pašsajūta.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Vairums būs koncentrējušies uz mērķi. Neignorējiet priekšrocības, ko sniedz draugu saites un laba reklāma.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Nāksies pielikt maksimumu pūļu, lai dienas mērķi sasniegtu jau līdz pusdienlaikam. Attiecības ar dažiem draugiem vai domubiedriem var ieiet jaunā līmenī.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Novērtējiet priekšrocības, kas radīsies konkrētajā situācijā, un neskrieniet ar galvu sienā. Zvaigznes piedāvās jaunas perspektīvas, bet jūsu izvēle noteiks, vai spēsiet tās realizēt.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Pozitīva diena. Var rasties iespējas noslēgt laulību, radīt radošu tandēmu, harmonizēt emocionālās attiecības. Vienlaikus veiksme būs apgrūtināta, ja nenoskaidrosiet detaļas, neatšķetināsiet senu problēmu mezglu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Zvaigznes čukst, ka šodien nav tā labākā diena saskarsmei, intensīvām pārrunām, mēģinājumiem ietekmēt svešu viedokli. Apstākļi piespiedīs būt atjautīgiem, demonstrēt savas personības radošo pusi.