Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Būs pozitīva, stabila diena

Pozitīva, stabila diena. Zvaigznes palīdzēs pārslēgties no materiāliem un saimnieciskiem uz garīgiem jautājumiem. Var negaidīti rasties iespējas, arī materiāli līdzekļi, lai realizētu būtisku projektu, sāktu kādu nozīmīgu darba ciklu. Esiet gatavi izmaiņām pakalpojumu tirgū.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Ir īstais brīdis vairāk laika veltīt dzīves materiālajai pusei, kā arī veselībai. Varbūt jūs to negribēsit, bet var nākties apspriest atalgojuma jautājumu. Apmaksājiet rēķinus.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Gandrīz vai varat rēķināties ar diezgan rāmu un gludu notikumu gaitu. Daļa problēmu izzudīs, daļa – pārveidosies. Pirmajā vietā varat likt savas personiskās vajadzības.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Nāksies pievērsties praktiskiem darbiem, arī sadzīviskiem, protams, arī maksājumiem, uzkrājumiem, pirkumiem. Par dienas tēmu var kļūt ģimenes budžets.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Situācija uzlabosies, līdz ar to arī garastāvoklis. Nemēģiniet acumirklī atrisināt globālas problēmas, bet zvaigznes sola nesliktu atbalstu, ja būsit pacietīgi, rīkosities pakāpeniski.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Gribēsit ne tikai darboties, bet arī gūt praktisku un arī redzamu rezultātu. Par nozīmīgu panākumu faktoru liecinās ienākumu līmenis.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Situācija kļūs labvēlīga un daudzsološa. Fundamentālas problēmas, piemēram, dzīvesvieta, nemainīsies, bet būs lieliskas iespējas rast papildu risinājumus.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Visticamāk, vislielākā uzmanība jūs jāveltī dzīves materiālajai pusei. Pirmajā plānā var būt savstarpēji resursi, rēķini, vienošanās. Nauda kusīs ātri, bet vienlaikus pieaugs pienākumi.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Tuvākās perspektīvas vairos optimismu. Uzmanības centrā var būt partnerattiecības, tās kļūs daudz harmoniskākas.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Būs lieliskas iespējas pabeigt darbu, kam ilgāku laiku nav izdevies pielikt punktu. Ir vērts lielāku uzmanību pievērst dzīves praktiskajai pusei.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Ļoti optimistisks garastāvoklis un veiksmīgas iespējas. Būs pamats paaugstināt pašapziņu. Tomēr zvaigznes atgādina, ka jāuzmanās no zemūdens klintīm.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Neignorējiet to, ka neesat atrisinājis fundamentālus jautājumus, jo tieši tas traucē tālākam progresam. Diena piespiedīs būt praktiskiem, saimnieciskiem, tālredzīgiem.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Nezaudējiet laiku, rīkojieties! Diena piemērota svarīgām sarunām, pozitīvas reputācijas vairošanai. Tomēr zvaigznes brīdina – neaizmirstiet par piesardzību, ievērojiet distanci.