Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Zvaigznes iesaka nebūt stūrgalvīgiem

Zvaigznes šo dienu būs padarījušas ļoti emocionālu. Cilvēki būs ziņkārīgi un ar tieksmi pēc dažādības, bet apstākļi visu ievedīs īstajā gultnē. Labākajā gadījumā izdosies apvienot patīkamo ar lietderīgo. Zvaigznes iesaka nebūt stūrgalvīgiem un pārāk taisnprātīgiem, meklējiet, ja nepieciešams, sāņus ceļus.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Ļoti svarīga būs komunikācija ar apkārtējo pasauli. Priekšroku labāk dodiet oficiālajiem kontaktiem, piemēram, dažādu iestāžu apmeklēšanai. Nepaļaujieties tikai uz savu atmiņu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Vajadzētu būt darbības plānam, obligāti paveicamo pienākumu sarakstam, citiem vārdiem sakot – reglamentējiet savu laiku. Ja problēmu nevar atrisināt, nedariet to ar spēku un rupjā veidā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Darbi sakārtosies, pašpārliecinātība vairosies, bet process būs pakāpenisks. Virspusējos kontaktos viss notiks it kā pats no sevis. Vēlams izvairīties no vieglprātības un nevērības.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Pievērsieties savas aizmugures nostiprināšanai. Īpašu vērību ieteicams pievērst sīkumiem, vajadzētu arī sakārtot papīrus. Labāk atturēties no jaunām iniciatīvām.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ļoti veiksmīga diena, ja koncentrēsieties uz nākotni, nevis uz pagātni. Pat ja jums gadījies sarežģīts mantojums, tā ir tikai daļa no jūsu dzīves, tāpēc labāk skatieties uz priekšu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Ir svarīgi koncentrēties uz notiekošā slēpto jēgu. Nav labākais brīdis pašreklāmas kampaņai. Neafišējiet plānus, nesteidzieties ar svarīgu dokumentu noformēšanu.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Labvēlīgs laiks, lai visu darītu saskaņā ar likumu. Vēlams nepārkāpt saprāta robežas. Nesteidziniet notikumus. Par ļaunu nenāks pašdisciplīna.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Vajadzētu nopietnāk aizdomāties par drošības sistēmu. Tuvākajā laikā tā varētu būt nepieciešama jūsu uzkrājumiem, resursiem, pat sasniegtajiem rezultātiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Noteikti jāņem vērā tās vides nianses, kurā šobrīd atrodaties. Nopietnās attiecībās dozējiet spēles, intrigu, nevērības elementus, pavisam noteikti – nemānieties. Ja paredzēta svarīga saruna, pirms tās atrodiet sev laiku pārdomām.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Rutīnas diena. Samierinieties ar to, ka nāksies strādāt ar dokumentiem, korespondenci, tikties ar oficiālām personām, apmeklēt valsts iestādes. Sastādiet plānu! Ieklausieties padomos!
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Diena sola daudz laba, arī attiecībās. Nav izslēgts radošs atradums, patīkamas pārmaiņas uz labu. Noteikti atlieciet svarīgu paziņojumu, iepazīšanos, priekšlikuma izteikšanu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Varat izrādīties atbildīgi par kārtību mājās vai jums apkārtējā vidē. Visas dienas garumā jums nāksies rēķināties ar tādiem jēdzieniem kā pienākums, sistēma, likums, saprātīga nepieciešamība. Fiziski un emocionāli varat nejusties labi.