Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Zvaigznes vairos enerģiju

Diez vai diena sāksies ar aktīvu darbošanos, jo tikai ap pusdienlaiku radīsies motivējošs impulss. Zvaigznes vairos enerģiju, lai lauztu stereotipus. Tomēr diez vai sekos revolucionāras pārmaiņas, jo vēlmes nebūs pārāk spēcīgas. Var būt nepieciešamība sevi emocionāli atjaunot. Uzklausiet idejas.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Rīta puse diez vai būs rezultatīva. Nav vērts cīnīties ar apātiju, labāk ļaujiet sev kaut vienu mierīgu stundu. Ļoti ieteicams novest līdz galam vismaz kaut ko, ko esat iesācis.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Veiksmīgs dienas sākums ļaus pārbīdīt akcentus, uz laiku pamest sev ierastu komforta zonu. Viegls stress būs kā vislabākais katalizators. Pēc pusdienlaika risiniet jautājumus, kas dzen jūs strupceļā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Esiet gatavi jaunām idejām, bet – ne tikai par tām sajūsmināties, arī tās realizēt. Pārbaudītu draudzību ieteicams nostiprināt oficiāli.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Dienas sākumā būsiet pasīvi un slinki. Pēc pusdienlaika radīsies jauns interešu objekts un stimuls rīcībai. Nav ieteicams būvēt jaunus plānus, labāk visu vēlreiz pārdomāt.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Pāriesiet pie aktīviem darbiem. Iedvesma, kas nepieciešama rīcībai, radīsies ap pusdienlaiku. Pašdisciplīna būs veiksmes un izdošanās pamatā. Mazdūšības dēļ nepalaidiet garām unikālu iespēju.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Būsiet pasīvi un neizlēmīgi, bet pēc pusdienlaika būs iespēja saņemties drosmi un vīrišķīgi paveikt svarīgus soļus. Ļoti iespējams, ka būs nepieciešamība lūgt palīdzību.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Ir vērts atcerēties par savu iedzimto diplomātiskumu, dot vārdu arī oponentiem. Laulība un sadarbība būs veiksmīgāka, ja ieklausīsieties partnera viedoklī.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Pirmajā plānā var būt kontakti ar darba kolēģiem. Nebaidieties, ja nākas saskarties ar mediķiem, – ir lietas, kas vienkārši jāizdara. Zvaigznes iesaka – neesiet pārāk strauji, neprovocējiet avantūras.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Optimisma būs gana daudz, tas atspoguļosies pašsajūtā un darbos. Veiksmi vairos lietišķums kombinācijā ar piesardzību un mērenu avantūrismu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Sāksiet mierīgā tempā, bet tālāk notikumi var kļūt ļoti strauji. Pēc pusdienlaika uzmanību vairāk saistīs tas, kas visvairāk uztrauc. Būs iespējas mainīt attiecības ar vecākiem, mājiniekiem, jums simpātisku cilvēku.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Savediet kārtībā emocijas. Nenāktu par sliktu pievērst uzmanību budžetam, jo īpaši tad, ja nagi niez atļauties sev kaut ko vairāk.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Rīts sāksies harmoniski. Ja būsiet piecēlušies agri, varēsiet pabeigt kādu svarīgu darbu. Ne-nāks par sliktu veikt fiziskus vingrinājumus. Koriģējiet toni komunikācijā ar mājiniekiem.