Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Šodien laba reakcija noderēs

Nemierīga diena, kurā zvaigznes nesola stabilitāti. Iespējami pārsteigumi, nopietnas atkāpes no ierastā ritma, nav izslēgtas asas, bet ātri pārejošas krīzes. Kritiskā brīdī nenāks par sliktu atjautība, kustīgums un izlēmība, katrā ziņā – laba reakcija noderēs, tieši tāpat kā pacietība un spēja ilgstoši koncentrēties.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Varat demonstrēt mērenu iniciatīvu, bet nedrīkst aizrauties ar spontāna rakstura jauninājumiem. Pirmajā vietā var likt personiskas vajadzības, bet bez pārlieka egoisma.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Jūsu pārdomas būs ļoti izsvērtas un gudras, bet rīcība gan nebūs unisonā ar prātu. Varat pārdomāt, ignorēt saprāta balsi, jo īpaši tad, ja atradīsieties emociju varā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Apmātība kaut ko mainīt var aizvest maldu ceļos, provocēt veikt kaut ko netipisku. Varat atļauties nelielas atkāpes no normas, ja vien nepārkāpsiet saprāta rāmjus.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Zvaigznes radīs labvēlīgus apstākļus tiem, kam patīk eksperimentēt. Laiks paskries it kā nemanot. Veiksmi ietekmēs prasme izvairīties no problemātiskiem soļiem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Optimisms un kāre pēc kaut kā jauna būs stiprāks par piesardzību. Šodien varat gūt īpaši nozīmīgu morālu uzvaru, iziet ārpus ierastajām robežām nemateriālos jautājumos. Nepaļaujieties īslaicīgam entuziasmam.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Gandrīz vai par jebkuru cenu nav jāpieturas pie reglamenta, plāna, stingriem likumiem, turklāt – jo vairāk to gribēsiet, jo mazāk tas izdosies. Labāk ļaujieties apstākļiem, notikumiem un garastāvoklim.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Nenāks par sliktu iecietība pret svešiem trūkumiem. Vēlams ikvienā situācijā saglabāt draudzīgu toni, neko neaizlaist līdz asumiem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nav ieteicams ieciklēties uz pārejošām grūtībām. Nav izslēgts, ka šodienas grūtības ir agrāk nepadarīto darbu vai pieļauto kļūdu rezultāts.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Pārdzīvojumiem būs pozitīvas sekas. Ja dosiet priekšroku visu redzēt negatīvā gaismā, tas liecinās par paša morālām problēmām. Nav slikta diena tiem, kas tendēti uz izgudrojumiem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Zvaigznes iesaka ignorēt acumirklīgu impulsu, nereaģēt uz gadījuma kaprīzēm, jo īpaši – savām. Nav izslēgts, ka sabojāsiet attiecības ar kādu no tuvāko cilvēku loka.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Ir vērts atcerēties, ka labas idejas var nekombinēties ar realitāti. Līdz pat vakaram iespējami nepatīkami pārsteigumi. Jūs var pievilt tehnika vai metodes, arī draudzība.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Neplānojiet svarīgas iniciatīvas, labāk šo dienu izmantot testiem un provēm. Neveiksmes pateiks priekšā, pie kā ir jāpiestrādā. Gadījuma kļūdām nepiešķiriet būtisku nozīmi.