Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Zvaigznes apgrūtinās komunikāciju

Kopumā pozitīvo dienu var aizēnot daži negatīvi aspekti, kurus diemžēl radīs zvaigžņu stāvoklis. Maz ticams, ka būs progress darbos, jo, visticamāk, radīsies dažādi sarežģījumi un šķēršļi. Zvaigznes apgrūtinās komunikāciju. Lai panāktu vienošanos, parakstītu līgumus un iegūtu nepieciešamo informāciju, var aiziet vairāk laika nekā parasti.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Samērā pozitīvs dienas fons, bet jārēķinās ar dažādiem sīkiem pārpratumiem. Nenāks par sliktu piesardzība darījumos ar naudu. Ja jums ir iekrāti parādi, ir laiks tos nokārtot.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Būsiet tendēti asi, pat agresīvi reaģēt uz notiekošo, turklāt pie vainas varētu būt arī paša raksturs. Partnerattiecībās gandrīz vai neizbēgamas ir domstarpības.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Liela iespējamība pieļaut muļķīgas kļūdas elementāros jautājumos. Draudzībā negatīvu lomu var spēlēt finanses.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Ja būsiet precīzi un domāsiet strukturēti, diena būs veiksmīga. Esiet uzmanīgi ar dokumentiem, jo īpaši – medicīniskiem. Nav ieteicams atvērt jaunu rēķinu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Vēlams būt piesardzīgiem sarunās, kas skar resursus, parādus, kredītus, aprīkojumu. Sapulce darbā vai ģimenē prasīs īpašu diplomātiskumu. Nav ieteicams sekot egoistiskām vēlmēm.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Nebaidieties no lieliem darbiem. Ja kaut pacentīsieties, tapsiet atalgots. Ierasti darbi var norisināties ar aizturi. Traucēklis būs paša izklaidīgums un zināšanu trūkums.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Nebūs grūti atrast to dvēselisko stāvokli, kurā jutīsieties līdzsvaroti. Nav izslēgts, ka kaut ko nāksies upurēt. Vislielākais efekts būs no spējas plānot stratēģiski.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nekoncentrējieties uz citu nepadarīto, bet uz to, kas jādara pašam. Atlieciet jaunu projektu uzsākšanu pat ļoti labā partnerībā.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Miera un mērena optimisma diena. Lai tā būtu līdz pat vakaram, zvaigznes iesaka necerēt uz brīnumu, turklāt plānus veidot reālistiskus.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Veiksme būs mainīga. Pat pret interesantiem piedāvājumiem esiet skeptiski, nesteidzieties. Eksperiments var neizdoties.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Būs gan pozitīvas tendences, gan arī apbēdinājumi. Par sevi var atgādināt pagātnē neatrisinātas problēmas. Ja tiksiet ar tām galā, gūsiet nenovērtējamu pieredzi.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Nav ieteicams sīkas problēmas risināt par katru cenu. Pat steidzamiem darbiem labāk sagaidīt īsto brīdi, pretējā gadījumā varat saskarties ar grūtībām. Laba diena profesionāliem kontaktiem un plānu precizēšanai.