Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Zvaigznes sekmēs praktisku domāšanu

Darbu efektivitāte būs atkarīga no disciplinētības, profesionālisma, atbildības un organizētības, no sava un citu laika cienīšanas. Zvaigznes sekmēs praktisku domāšanu, orientāciju uz acīmredzamu, lietderīgu rezultātu. Vakarā aktualizēsies nepieciešamība pēc komunikācijas. Veidosies labi apstākļi neformālai saskarsmei ar romantisku zemtekstu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Būs iespēja uz saviem plāniem, pienākumiem un perspektīvām paraudzīties no citas puses. Noteikti rēķinieties ne tikai ar konkrētu brīdi un situāciju, bet mēģiniet arī modelēt iespējamos notikumus nākotnē.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Ļoti labvēlīga un produktīva būs dienas pirmā puse. Par daudz ko varēsit neraizēties un neuztraukties, jo apstākļi veidosies jums par labu. Vakarā pieaugs komunikabilitāte.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Ļoti svarīgi visas dienas garumā turēt sevi formā. Situācijas prasīs ievērot etiķeti. Sekmes, risinot birokrātiskus jautājumus. Nepārkāpiet svešas robežas.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Uzvedību noteiks apstākļi. Iespējams, nāksies pielāgoties svešām vajadzībām un oficiāliem plāniem, rēķināties ar neskaitāmām specifiskām prasībām. Esiet pacietīgi, kamēr spējat adaptēties jaunos apstākļos.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Vislabāk dienu sākt mērenā tempā, nesākt strādāt ar pārslodzi. Apstākļi ļaus pabeigt kārtējo etapu jums svarīgā programmā, neupurējot ne veselību, ne labklājību. Vakarā ļoti labi apstākļi draudzīgai komunikācijai.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Dienas sākumā būs iespējams vairot pārliecību par sevi. Pavisam negaidīti varat saredzēt veidu, kā atrisināt senas problēmas, kas turklāt jūs pamatīgi kaitina.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Praktiski viss notiekošais būs atkarīgs no apstākļiem un citu diktētas atmosfēras. Nevajag pārāk daudz gaidīt ne no sevis, ne no citiem, jo īpaši tad, ja visapkārt valda nervozitāte. Pagaidiet, jo pret vakaru viss harmonizēsies.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Vismierīgākās un visproduktīvākās būs rīta un dienas stundas, tad daudz kas automātiski ieies pareizā gultnē. Vakarā nāksies pievērst uzmanību biznesa un sadzīves jautājumiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Nezaudējiet kontroli pār materiāliem un organizatoriskiem jautājumiem, jo īpaši – par finansiālo un materiālo resursu sadali. Vakarā būs vairāk telpas dažādiem manevriem. Varat rēķināties ar palīdzību.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Dienu vislabāk sākt brīvā režīmā. Straujas pārmaiņas un paaugstināts sasprindzinājums nav gaidāms līdz pat vakaram. Vakars piemērots mērenām inovācijām.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Dienas pirmo pusi vislabāk izmantot egoistiski un mērķtiecīgi – darbam vienatnē un veselības uzlabošanai. Veiksme būs gandrīz visos darbos, ja vien nezaudēsit mēra izjūtu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Nebūs grūti saglabāt mieru un ticību izvēlētajam kursam. Nepalaidiet garām iespējas pabeigt iesāktus darbus, apjaust notiekošo un precizēt plānus, jo pavisam drīz tam var nebūt laika.