Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Veiksies intelektuāla darba darītājiem

Izdosies maksimāli labi attīstīt iepriekšējās dienās uzsāktus projektus. Daži pavērsieni var būt negaidīti. Vistaustāmākie rezultāti būs darbā ar informāciju, vispār veiksies intelektuāla darba darītājiem. Ir īstais laiks nodarboties ar literatūru un pētniecību. Ļoti lielas izredzes saņemt piedāvājumu par paaugstinājumu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Vislabākās sekmes iespējamas tiem, kas spēj būt secīgi darbos un koncentrēt uzmanību uz visnepieciešamāko. Mērķa vārdā var būt nepieciešams personisks upuris. Finansiālā veiksme būs atkarīga no izglītības.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Spēsiet gūt labumu no saviem talantiem un spējām, jo īpaši – svešvalodu zināšanām. Diena veiksmīga pasniedzējiem, studentiem, juristiem, zinātniskiem darbiniekiem. Veiksme, izvēloties ceļojuma maršrutu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Uzmanību ieteicams koncentrēt uz praktiskiem darbiem. Šī ir laba diena, lai novērstu problēmas, kas saistītas ar obligātiem ikmēneša maksājumiem. Ja plānojat ņemt jaunu kredītu, vispirms norēķinieties par veco.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Veiksme būs sfērās, kas saistītas ar tirdzniecību, izglītību, tūrismu, medicīnu un pakalpojumu sniegšanu. Neesiet ļaunatminīgi, tas var izkūpināt gaisā potenciāli veiksmīgas iespējas.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Daudziem nāksies nodarboties ar rutīnas darbiem, bet izdosies to pārvērst par aizraujošu procesu. Laba diena sapulcēm, ārsta apmeklējumam.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Būsiet aizsargāti no stresiem, varat rēķināties ar labvēlīgu notikumu gaitu. Daudzi gūs atzinību, arī naudas izteiksmē. Negaidīti, bet pozitīvi notikumi var būt personiskajā sfērā.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Nav ieteicams atslābināt uzmanību par pienākumiem mājās. Ieteicams sākt domāt par dzīvojamo apstākļu uzlabošanu. Laba diena principiālām sapulcēm ģimenes lokā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nav ieteicams atteikties no mierizlīguma un aicinājuma uz dialogu. Dzīvesbiedriem svarīgi neklusēt par to, kas kaitina otra uzvedībā.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Veiksmīgi pirkumi, izdevīgi ieguldīti līdzekļi, veiksmīga rīcība ar kapitālu. Negaidītās situācijās noderēs rezerves. Svarīgas naudas operācijas labāk veikt dienas pirmajā pusē.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Izmantojiet šo dienu, lai veiktu būtisku attīstību izglītības projektos – mācieties, stažējieties, meklējiet jaunu informāciju... Parūpējieties par to, lai jums būtu izvēle.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Izcili laba diena praktiķiem un reālistiem, turklāt rezultāti neliks īpaši gaidīt. Principā nebūs bail no grūtībām nākotnē. Zvaigznes iesaka nolaisties uz zemes tiem, kam patīk klejot pa mākoņiem.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Zvaigznes līdzēs atrast atbalstu – gan morālu, gan materiālu. Ja neradīsiet iespējas sevi realizēt oficiālajā karjerā, tad realizēsiet sevi kā mākslinieks, neatkarīgs speciālists.