Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Nav ieteicams pieņemt pārsteidzīgus lēmumus

Gribēsies saglabāt to, kas ir, arī pavairot to, kas jau ir. Cilvēki varētu gribēt atjaunot zaudēto harmoniju un privilēģijas. Zvaigznes mudinās atgriezties pie nepabeigtiem darbiem, nerealizētām idejām. Var negaidīti atrast to, kas jau uzskatīts par pilnībā zaudētu. Nav ieteicams pieņemt pārsteidzīgus lēmumus, spert radikālus soļus.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Nāksies risināt materiālas dabas jautājumus. Uzmanības centrā var būt atalgojums, uzkrājumi, tēriņi, ģimenes budžets. Labs laiks meklēt, lai atrastu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Piesātināta diena, pilna ar piedzīvojumiem un iespaidiem. Pirmajā vietā var būt individuālas vajadzības. Vairākumam pārdomu būs pozitīvas sekas.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Ir laiks, lai izvērtētu notikušo personiskajā jomā aizvadītajā mēnesī un plānotu darāmo nākamajā. Daudziem pastiprināsies intuīcija, tai varēs uzticēties tikpat droši kā loģikai.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Noteikti ieteicams plānot sen aizsāktu projektu un lolotu ideju realizēšanu. Varēsiet tikt vaļā no trauksmes un nervozitātes. Nav ieteicamas sūras askēzes.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Precizējiet savas prioritātes tuvākajam laikam. Labāk dodiet priekšroku tām idejām, kas vērstas uz jūsu personisko labklājību. Var uzrasties nauda senu vēlmju realizēšanai.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Varat cerēt, ka piepildīsies lielākas un mazākas cerības. Var uzlaboties pašsajūta un materiālais stāvoklis. Var pastiprināties interese par svešu kultūru.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Varat gūt materiālu labumu, saņemt dāvanas, pieeju svešiem resursiem. Esiet uzmanīgi – kāre pēc greznības var ievest nepareizā gultnē. Labs laiks kredītiem un parādu atdošanai.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Iespējams, ka iesaistīsieties diskusijās, meklēsiet taisnību. Var būt interesanti piedāvājumi. Biznesa partneris var kļūt par aizbildni.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Ir vērts pārdomāt savu dzīvesveidu, jo īpaši – ēšanas režīmu. Pārdomājiet savu ieradumu jēgu un lietderību. Var pastiprināties interese par jautājumiem, kas saistīti ar mājdzīvniekiem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Labvēlīga diena. Var piepildīties sena vēlēšanās. Darbos var rasties loģiska pauze, ko ieteicams īstenot radošām izpausmēm. Labs laiks, lai dotos dabā, apmeklētu skaistumkopšanas salonu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Uzmanību nāksies pievērst mājoklim un/vai paša nekustamajam īpašumam. Piespiedu kārtā var nākties uzlabot sadzīvi. Uzdevumos nav ieteicams pieņemt individuālus lēmumus, labāk apspriesties ar ieinteresētajām personām.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Ļoti svarīgu liecību un informācijas iegūšana var ne tikai papildināt zināšanas, bet arī tikt lietderīgi izmantota. Nav vērts pretstatīt materiālo un garīgo.