Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Ieteicams papildu laiks miegam

Dienu raksturos lēna notikumu plūsma un plānu nenoteiktība. Tiem, kas nav noskaņoti uz aktīviem darbiem vai arī savu darbošanos vēlas paturēt noslēpumā, zvaigznes palīdzēs izvairīties no ziņkārīgām acīm. Laba diena attīrīšanās procedūrām, ieteicams papildu laiks miegam. Vakarā var būt aktivitātes uzplūdums.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Diena nesola milzīgu izrāvienu projektos un citos darbos. Līdz pat vakaram varat dzīvot šaubās un nepieciešamībā pēc vienatnes. Miegainība un slinkums būs galvenie ienaidnieki.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Labāk šo dienu izmantot dažādiem nesarežģītiem darbiem vai pat atpūtai. Ieteicams izgulēties, pasapņot, veltīt vairāk laika patīkamām nodarbēm.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Diena sāksies mērenā tempā, un vairākumam tas būs pat ļoti pieņemami. Līdz pat vakaram labāk neveikt straujus pagriezienus – nemainīt ne uzturēšanās vietu, ne dienas un uztura režīmu, ne komunikācijas veidu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Daudzi šo dienu pavadīs sapņos un atmiņās, uzkurinās savu fantāziju. Notikumu attīstība līdz pat vakaram var būt bremzēta. Ja iespējams, šo dienu vislabāk veltīt atpūtai.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Lieliska diena tiem, kas jau kādu laiku noilgojušies pēc pilnvērtīgas atpūtas, ilga miega un klusuma – tas viss būs īstenojams. Paši nepacietīgākie var ķerties klāt darbiem jau vakarpusē.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Nebūs lielu zaudējumu, ja visam atļausiet notikt kā pašplūsmā, tikai var nākties pielāgoties situācijai vai citu vajadzībām. Vakars būs sasprindzināts, jūsu pienākumiem blakus var stāvēt risks un bīstamība.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Nāksies rēķināties ar apkārtējo situāciju, ielāgot svešas vajadzības un izveidojušies apstākļus. Nav labākā diena kārtības ieviešanai.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Būsiet tendēti dzīvot ar svešām jūtām. Daudz ko noteiks emocionāla reakcija, romantiski pārdzīvojumi, liriskas atmiņas.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Dienas sākumā daudziem pietrūks dinamikas, arī telpas iniciatīvai. Ja kaut ko labi nepārzināt, koncentrējieties uz niansēm, tad viss tāpat kļūs skaidrs.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Līdz pat vakaram dominēs nenoteiktība, iespējams, pat piespiedu dīkstāve. Daudzi šīs zīmes pārstāvji to uztvers mierīgi, nesteidzinās notikumus. Emocionālajai jomai būs nepieciešama papildu barība.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Kamēr vēl nav vakars, ieteicams atturēties no pārāk lielas aktivitātes. Vairākumā darbu var mierīgi paļauties uz intuīciju un gaumi. Vakarā var uzjundīt azarts darījumos.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Uzvedību noteiks pašsajūta un garastāvoklis. Daudzi demonstrēs savu iedzimto talantu pielāgoties, mainīt maskas, nogludināt pretrunas.