Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Esiet piesardzīgi izteikumos

Divējādības, krāpšanas un ilūziju diena. Apkārtne atspoguļos visu mūsu iekšējo būtību. Esiet piesardzīgi ar piedāvājumiem un kontaktiem, var būt konflikti. Vakaru ieteicams pavadīt ģimenes lokā, ierobežot sociālo aktivitāti. Esiet piesardzīgi izteikumos.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Atmodas, iekšējās enerģijas pārveidošanas, radoša momenta realizēšanas diena. Radošo profesiju Auni atklās plašumus savai brīvai pašizteiksmei. Nebaidieties pieņemt netipiskus lēmumus.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Sākot dienu diezgan kūtrā stāvoklī, vakarā nezināsiet, pie kā ķerties un kā savienot savā starpā visas lietas un idejas. Izmantojiet vakaru, lai uzlabotu attiecības.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Rīts nav labvēlīgs sarunām un līgumu slēgšanai. Turiet sevi rokās, nesvaidieties ar naudu un idejām.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Jauno nedēļu plānojiet kopīgi ar dzīvesbiedru, ieklausieties viņa padomos, esiet atklāti. Ja būs kādas pretenzijas, visas savstarpējās problēmas tiks risinātas dialogā.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Sakārtojiet savu māju, pacentieties pabeigt sen plānotos ikdienas darbus. Patīriet savu organismu, nepārslogojiet sirdi. Svarīgu lēmumu pieņemiet ar apdomu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Iespējams, kā aizraušanās un tieksme pēc materiālas labklājības traucēja saprast lietu patieso stāvokli vai atgrūda no jums draugus. Neatsakieties palīdzēt, neparādiet skopumu un egoismu.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Rīts pavisam nav piemērots jebkurām sarunām. Ģimene un partnerattiecības prasīs no jums daudz uzmanības. Nesen slēgtais līgums var sagādāt prieku.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Ir iespējama patīkama ziņa no radiniekiem, var gadīties, ka viņi palīdzēs uzlabot jūsu attiecības ar bērniem vai mīļoto cilvēku. Praktiskais darbs sniegs daudz gandarījuma.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Kā var noskaidroties dienas otrajā pusē, jūsu maigā attieksme pret sevi vēl nav iemesls, lai gaidītu no citiem uzmanības pārpilnību un materiālo atbalstu. Esiet pieticīgāks.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Izmantojiet savu autoritāti, lai uzlabotu attiecības ar tuviniekiem un bērniem. Tam var ļoti palīdzēt kopīga atpūta dabā, arī mākslas pasākumu apmeklēšana.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Nav ieteicams plānot kaut ko svarīgu. Atslābinieties un gaidiet. Vakarā varat domāt par iespējamajiem peļņas avotiem, bet labāk nestāstiet par to apkārtējiem.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Iespējams patīkams pārsteigums no draugiem vai negaidīta prēmija par jau sen novērtētām radošām idejām. Neliela ekskursija, jo īpaši kopā ar tuviniekiem, sagādās jums daudz prieka.