Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Labs laiks, lai tiktu vaļā no sliktiem ieradumiem

Sākas jauns Mēness cikls, ir īstais laiks domāt par ilgtermiņa plāniem un stratēģijām, pastāv liela iespējamība, ka tie arī realizēsies. Labs laiks, lai tiktu vaļā no sliktiem ieradumiem, kompleksiem un bailēm. Greizsirdība, paaugstinātas ambīcijas un rupjība būs pamats strīdiem un domstarpībām.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Kāre pēc piedzīvojumiem var dominēt visas dienas garumā. Zvaigznes saka, ka šobrīd tam nav īstais brīdis. Iespējami entuziasma un azarta uzrāvieni, bet rēķinieties ar šķēršļiem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Noteikti dariet visu iespējamo, lai iegūtu blakus esošo cilvēku labvēlību. Nav īstais laiks konfrontācijām. Paaugstinātas ambīcijas un līdera manieres nebūs labas sabiedrotās.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Vajadzīgs precīzs darba plāns. Lai vai ko gribat sasniegt, mēģiniet izskaitļot plānu b un c. Paškontrolei būs ļoti liela nozīme.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Jūs tracinās esošās situācijas labilitāte un notikumu neprognozējamība. Iespējamas kļūdas neuzmanības dēļ.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Fokusējiet uzmanību uz attiecībām un savas reputācijas uzlabošanu profesionālajā jomā. Labi pazīstami cilvēki var izpaust savas ne pārāk labās kvalitātes.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Dienas panākumi būs atkarīgi no pašdisciplīnas. Nav ieteicams riskēt ar jums būtisko, jo īpaši – ar attiecībām.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Diena, kad daudz ko varat noskaidrot paša dzīvē, jo īpaši draudzībā un radošajā jomā. Neejiet svešu vēlmju pavadā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Neviennozīmīga diena. Dienas kvalitāti ietekmēs apkārtējie cilvēki, kas var jūs provocēt, bet tam nu gan nevajag ļauties. Ja nerespektēsiet citus, skandāli ir teju neizbēgami.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Vēlmju realizēšanai būs šķēršļi, bet tos vajadzētu pārvarēt radoši un noteikti par tiem nevajag dusmoties. Loģiskā domāšana un miers būs labi sabiedrotie.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Vislielākā uzmanība jāvelta finansēm un vērtīgām prioritātēm. Stipriniet partnerattiecības.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Veiksmīgi sekmēsies tas, kas tā vai citādi atklās jūsu individualitāti, stiprinās veselību un palīdzēs uzturēt profesionālo formu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Ja iespējams, paejiet malā no sociuma, palieciet vienatnē ar savām domām un pārdzīvojumiem. Ir vērts sākt jaunu posmu partnerattiecībās.