Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Labi panākumi mācībās, pašizglītībā

Veiksmīgi izdosies risināt strīdīgus jautājumus, varēs arī sekmīgi paveikt vairākus darbus vienlaikus. Vissekmīgākās būs tikšanās vakarpusē. Mērķtiecīga informācijas meklēšana vislabāk sekmēsies pēc pusdienlaika. Labi panākumi mācībās, pašizglītībā, profesionālās kvalifikācijas celšanā. Nav izslēgts, ka uz īsu laiku būs problēmas ar tehniku un sakariem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Noteikti noderēs mērķtiecība un diplomātiskums. Iespējams, jums tiks uzticēts kāds īpašs uzdevums. Darbos nenāks par sliktu kreativitāte, fantāzijas lidojums.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Nav ieteicams velti tērēt laiku, jo šī diena būs ļoti veiksmīga it visās jomās, būs iespēja realizēt idejas, vēlmes un plānus. Pieredze būs ļoti noderīgs elements darbos.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Koncentrējieties aktuālo uzdevumu veikšanai un pirmajā vietā tomēr lieciet dienesta pienākumus. Labi sekmēsies darbs, kas saistīts ar dažādu veidu komunikāciju.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Nepieciešams ieklausīties kolēģu, partneru un pat oponentu viedoklī. Sveša pozīcija var atvērt acis uz agrāk nezināmām detaļām. Esiet pacietīgi!
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Līdz pusdienlaikam būsit spiesti nodarboties ar rutīnas pienākumiem, pildīt ne īpaši vieglus vadības norādījumus. Daudz laika aizņems darbs ar dokumentiem. Saskarsme ar tuviem cilvēkiem palīdzēt harmonizēt dvēseles stāvokli.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Varēsit sasniegt vērā ņemamus panākumus uzreiz vairākās jomās. Jauns hobijs un kopīgi darbi ar tuviniekiem iedvesmos jauniem varoņdarbiem.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Gluži kā negaidīts lietus var nolīt sadzīviskas rūpes, finansiālas ķezas un arī dažādi ar veselību saistīti jautājumi. Veiksmīgs laiks individuāliem uzņēmējiem. Vakars piemērots pašizglītībai.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Informatīvi blīva diena. Lielu daļu laika nāksies pavadīt braucienos, informācijas meklēšanā, apspriežot jautājumus. Plānus nāksies koriģēt.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Veiksmīga diena uzņēmējiem. Varat droši paļauties uz savu pieredzi un zināšanām, ar pārliecību realizēt ieplānotos pirkumus un darījumus.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Veiksmīga diena. Noderēs iepriekš gūtā pieredze un zināšanas, kā arī sakari. Paaugstināta mobilitāte ļaus daudz ko paspēt, zinātkāre ļaus daudz ko sasniegt, arī apgūt lielu informācijas apjomu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Zvaigznes iesaka piezemēt ambīcijas, lai labāk koncentrētos uz izpildāmiem darbiem. Ja pārvaldīsit nepieciešamo informāciju, spēsit paveikt patiešām daudz un sekmīgi.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Sekmīga, produktīva diena. Daudziem izdosies nesāpīgi atrisināt veselu rindu problēmu. Daudzas ieceres un plāni realizēsies, turklāt pašam par pārsteigumu – ļoti viegli.