Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Diena piemērota labdarībai

Zvaigznes sekmēs emocionalitāti, saasinās intuīciju un paredzēšanas spējas. Iespējams, pastiprināsies radošā domāšana, radīsies iespēja iedzimtiem talantiem. Avantūrisma garam būs pozitīvas sekas. Diena piemērota labdarībai, ieteicams nodarboties ar sarežģītiem matemātiskiem aprēķiniem, analītiskiem projektiem un dokumentiem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Zvaigznes sekmēs entuziasma un radošo spēju pacēlumu. Vairosies kāre pēc piedzīvojumiem. Liela nozīme būs eksperimentiem un nejaušam gadījumam.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Diez ko liela labvēlība nebūs no zvaigžņu puses. Daudzas idejas netiks realizētas. Ļoti ieteicama kaut neliela fiziskā slodze.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Domājiet praktiski, nelidojiet mākoņos, lai vēlamo neuztvertu kā esošo. Pretējā gadījumā neizvairīsieties no maldiem un viltus solījumiem.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Iedvesma un negaidīts entuziasms. Piepaceltais pozitīvais garastāvoklis ļaus pārvarēt grūtības un šķēršļus. Ieteicams nodarboties ar labdarību, palīdzēt tuviniekiem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Būsiet noskaņoti avantūrām un riskiem. Zvaigznes saka, ka nedrīkst atkāpties no normām, tradīcijām un standartiem. Pirms ļaujaties attiecībām, uzziniet vairāk par konkrēto cilvēku.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Neizlaidiet vadības grožus no savām rokām. Pārliela uzticēšanās un sentimentalitāte var dārgi maksāt. Neļaujiet tuviniekiem tupēt jums uz kakla.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Sekojiet loģikai un secīgumam darbos, ļaujoties emocijām un spontānām vēlmēm un idejām, kas šķitīs veiksmīgas, bet izrādīsies pilnīgi šķērsām. Labvēlīgs laiks, lai satiktos ar draugiem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Būsiet ļoti dāsni. Ja jūsu izšķērdība dos labumu, tad zvaigznes jūs atbalstīs, ja ne – nauda būs vējā. Jāizvairās no nepamatota riska.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Daudzi pārkāps ierasto ritmu un rāmjus, riskēsiet veikt dažādas vaļības. Zvaigznes iesaka neidealizēt savu stāvokli, neuzticēties nepārbaudītām stratēģijām.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Varēsiet atļauties brīvdomības, iziet no ierastajiem rāmjiem. Fantāzija var pateikt priekšā netriviālus risinājumus divdomīgās situācijās. Lieliska diena teju vai jebkādām nodarbēm.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Daudzi gribēs pārspēt paši sevi. Savu ideju un mērķu realizācijai būsiet gatavi teju vai uz visu. Mēģiniet nezaudēt pieklājību, cieniet citu cilvēku viedokli.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Daudziem būs tieksme pārspīlēt, daudz ko redzēt pārāk optimistiskā gaismā. Nav izslēgts, ka neredzēsiet savu tuvinieku trūkumus, un tas var traucēt darbam.