Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Viss svarīgais jāpaveic no rīta

Entuziasms būs samērā liels, tomēr dienas laikā tas samazināsies. Viss svarīgais jāpaveic no rīta, kad enerģija un optimisms būs maksimāli. Labi precizēt detaļas, iegūt svarīgas liecības. Nav ieteicams darboties ar lietām, kas prasa lielu koncentrēšanos, paaugstinātu uzmanību. Labāk pievērsties radošiem projektiem, kas nav ielikti stingros rāmjos.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Pieturieties pie iepriekš izvēlētas taktikas, gan pievēršoties kārtējiem darbiem, gan saskarsmē ar apkārtējiem cilvēkiem. Labdabība – galvenā īpašība, kas ļaus iekarot simpātijas.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Visticamāk, nespēsiet koncentrēties darbam, vispār – kaut kam konkrētam. Jo vairāk tieksieties izdarīt, jo lielākas iespējas negaidītajam izjaukt visus plānus. Veltiet uzmanību veselībai.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Rīkojieties apdomīgi, mierīgi visu apsverot. Nebūtu par ļaunu apdomāt iepriekšējos notikumus, arī nesen iegūtu informāciju. Attiecībās pirmajā vietā būs uzticēšanās.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Rīkojieties rāmi un apdomīgi. Diena piemērota pārdomām un analīzei. Mēģiniet likt lietā ne tikai personisko, bet arī citu pieredzi. Esiet uzmanīgi ar jaunu pazīšanos tīmeklī.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ļoti rūpīgi plānojiet darbus. Esiet īpaši uzmanīgi, pieņemot jaunus darbiniekus, kā arī veidojot domubiedru komandu. Iegūto informāciju noteikti pārbaudiet, neticiet visam uz vārda.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Varētu būt sarežģījumi attiecībās ar apkārtējiem. Kritiskā domāšana var pievilt, tādēļ daudz ko varat uztvert neadekvāti. Lielu mērķi var sasniegt, sperot lēnus soļus.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Atmosfēra ļaus domāt plaši, darbību noteiks personiskās vēlmes. Nav izslēgts, ka pārāk brīvs likumu, normu un noteikumu traktējums novedīs pie sliktām sekām. Esiet toleranti pret citu kļūdām.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Varat kļūt pārlieku vieglprātīgi, spontāni un drosmīgi. Iespējams, jūs vilks uz avantūru un eksperimentu pusi, bet ļoti vēlams būt prātīgiem vienlaikus. Nav vērts riskēt ar attiecībām.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Sekojiet līdzi tam, ka pats rīkojaties saskaņā ar plānu. Iespējams, jums pietrūks uzmanības ikdienas pienākumu izpildē. Komunikācijā ar tuviem cilvēkiem neskariet sāpīgus jautājumus.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Ar daudz ko netiksiet skaidrībā, apkārtējā vidē daudz kas šķitīs neprecīzs un pat duāls. Nāksies pielāgoties vai arī uz laiku nodarboties ar ko citu, kamēr tiksiet skaidrībā ar šķēršļiem ceļā.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Neaizmirstiet par mēra sajūtu, subordināciju, tiešajiem pienākumiem – pārkāpumi šajās jomās var nest līdzi nepatīkamus notikumus. Iegribu dēļ nelieciet uz spēles savas attiecības.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Tieksieties pēc ideāla itin visās jomās, bet perfekcionisms prasīs daudz laika elementāru jautājumu risināšanā. Gribēsiet mainīt darbavietu, bet diez vai tas izdosies.