Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Ļoti liels risks iekulties avārijā

Cilvēki būs emocionāli. Vēlamā sasniegšanai obligāts nosacījums būs labs garastāvoklis, pretējā gadījumā būs grūti koncentrēties. Labs laiks, lai pārceltos uz jaunu dzīves vietu, meklētu jaunu darbu, dotos komandējumā vai ceļojumā. Kārtējo darbu risināšanai ļoti svarīga būs izveicība, atjautība un spēja ātri reaģēt. Uzmanīgi uz ceļa, ļoti liels risks iekulties avārijā.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Pirmajā plānā – situācija un problēmas ģimenē. Nav izslēgts, ka kāda ģimenes locekļa dēļ nāksies kardināli mainīt savus darba plānus. Esiet iecietīgi.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Samērā harmoniska diena. Noskaņojums – līdzsvarots, attiecības – draudzīgas. Darbs sekmēsies labāk, ja vispirms sastādīsiet precīzu darba grafiku.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Nāksies daudz uzmanības veltīt sadzīviskiem pienākumiem, arī tuvu cilvēku problēmām. Var būt lieliskas iespējas papildināt savu budžetu, palielināt ienākumus, ja vien spēsiet šo iespēju ieraudzīt.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Panākumus ietekmēs pašsajūta. Neatstājiet bez uzmanības psiholoģisku diskomfortu. Partnerattiecībās var būt cīņa par līdera lomu pārī.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Emocionāli blīva diena. Aiz ārēja miera būs pārdzīvojumi un uztraukumi. Var būt pastiprināta interese par dzīves slepeno pusi – maģiju, astroloģiju, gaišredzību.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Ļoti svarīgas būs attiecības ģimenē, iespēja grūtā brīdī paļauties uz tuviem cilvēkiem. Tuvu cilvēku atbalsts dos tā saukto otro elpu, nepalaidiet to vējā.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Būs pienācis laiks mainīt prioritātes un noslēgt rēķinus. Ļoti iespējams, ka izvēlēsieties sev jaunu kursu karjerā un arī personiskajā dzīvē.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Daudzi gribēs paiet ēnā, kļūt noslēpumaināki. Darbā vērts pieturēties pie zelta vidusceļa, neizlēkt uz citu kolēģu fona, nepievērst sev priekšnieku uzmanību.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Varat būt spiesti nodarboties ar finansiālu un īpašuma jautājumu risināšanu. Ja kaut kas nav skaidrs, nerīkojieties uz savu roku, prasiet padomu priekšniecībai.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Būsiet pārlieku emocionāli. Jūsu simpātijas un antipātijas nebūs pamatotas ne ar ko, tomēr tās ļoti ietekmēs jūsu attieksmi pret konkrētiem cilvēkiem. Ievērojiet subordināciju.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Pirms ķerieties klāt jauniem darbiem, noskaņojieties uz mērķi. Jo labāk spēsiet motivēt sevi, jo rezultatīvāka būs šī diena.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Varētu būt grūtības radošā procesā, bet zvaigznes iesaka situāciju pieņemt kā vienu posmu ceļā uz panākumiem profesionālajā jomā. Nepalaidiet garām atklātu sarunu ar radinieku.