Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Diena piemērota nākotnes plānu kalšanai

Dienas fons mudinās būt nesteidzīgiem un veikt ļoti pārdomātus lēmumus. Dienas pirmā puse labi piemērota pārdomām, nākotnes plānu kalšanai. Iespējams saņemt ne īpaši uzticamu informāciju un kļūdainas liecības, tāpēc visu svarīgo ieteicams pārbaudīt.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Jūsu iniciatīva var palikt nevienam nevajadzīga. Diena ļoti piemērota rutīnas darbu veikšanai. Kļūdas iespējamas steigas un haosa dēļ.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Nodarbojieties ar svarīgiem jautājumiem finansēs un mājoklī, turklāt to vēlams darīt dienas pirmajā pusē. Savas vajadzības liksiet pirmajā vietā, citu nepieciešamības atstājot otrajā plānā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Dienas pirmā puse – nerezultatīva, pūles var būt veltas. Tas gan nenozīmē, ka vajag krist izmisumā, zaudēt ticību nākotnei. Vissvarīgākie notikumi gaidāmi vakarā.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Dienas sākums sola pozitīvas emocijas un labu pašsajūtu. Kopumā harmoniska diena. Notikumi būs paredzami, bet rezultāts pārsniegs cerēto.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Nepieciešams sakopot spēkus un būt daudz uzstājīgākiem un darbīgiem, nereaģējot uz otršķirīgiem sīkumiem un nebūtiskiem strīdiem. Dienas beigās varat saņemt ļoti labu piedāvājumu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Veiksmīgs dienas sākums, nevajadzētu būt problēmām ne darbā, ne sadzīvē. Daudziem var būt iespējas paiet krietnu soli uz priekšu karjerā.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Daudz laika prasīs sadzīve un materiālie jautājumi. Iespējams, nāksies veikt maksājumus, ar kuriem nebijāt rēķinājies. Mēģiniet nekonfliktēt.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Vēlams būtu uzklausīt viedokli no malas. Pārliecība par sevi un izlēmība būs atkarīga no tuvinieku attieksmes. Iespējams kļūt atkarīgam no citu cilvēku viedokļa.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Rūpīgi pārdomājiet savu rīcību, jo viens kļūdains solis var cirst pamatīgus robus karjerā un reputācijā, arī attiecībās ar tuviem cilvēkiem. Sadzīves jautājumos neatsakiet palīdzību.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Nesteidzieties realizēt lielus plānus. Ja neesat pārdomājuši visas nianses, iespējamas grūtības. Jums būs raksturīga izklaidība, lēnība un slinkums.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Būs tieksme slinkot. Iespējams, visa pamatā būs fizisks vājums. Vakarā pašsajūta normalizēsies, noskaidrosies plāni un vēlmes.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Izcili labs dienas sākums. Mēģiniet iepriekš pārdomāt savus plānus un iespējamo rīcību. Spontāna rīcība nebūs attaisnota, neuzmanības dēļ varat pieļaut nopietnas kļūdas darbā.