Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: šodien rūpīgi jāapdomā svarīgi lēmumi

Sākas jauns mēness cikls, tomēr zvaigžņu stāvoklis ir tāds, ka nav ieteicams sākt jaunus darbus, daudz labāk vēl pārdomāt to, kas būtu darāms, jo īpaši – visus par un pret. Nav ieteicams uzturēties vietās, kur ir daudz cilvēku un liels troksnis. Ieteicams apmeklēt kosmetologu, stomatologu, dietologu, okulistu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Dienas prioritāte – vajadzīgu kontaktu uzturēšana un attīstīšana. Jūsu palīdzība nepaliks bez ievērības, jau drīz varat plūkt tās augļus.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Darba kārtībā būs nesarežģīti ikdienas pienākumi. Ja rutīna jūs neaprīs, tad varat agrāk pabeigt darbu un pievērsties savu personisko jautājumu kārtošanai.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Pamazām iegūsit skaidrību svarīgu jautājumu risināšanā. Lēni, bet pareizi virzāties vajadzīgajā virzienā, un grūtības ir īslaicīga izpausme.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Vislielākā uzmanība jāveltī savai emocionālajai pašsajūtai, domām, emocijām, sajūtām. Zvaigznes iesaka samazināt tempus komunikācijā, ja vien iespējams, atsakiet tikšanās, burzma jums nenāks par labu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ja vien iespējams, atslābiniet tvērienu profesionālajā jomā. Neraugoties uz lērumu pienākumu, atbrīvojiet laiku personiskajām vajadzībām un interesēm. Vakarā labi tikties ar draugiem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Itin mierīgi varat nodarboties ar iesāktu darbu pabeigšanu. Zvaigznes saka, ka šodien galvenais ir nesteigties. Komunikācijā neaizmirstiet par diplomātiju.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Noteikti rīkojieties saskaņā ar paša izdomāto rīcības plānu. Mēģiniet nemainīt virzienu pusceļā, citādi varat palaist garām nopietnu projektu. Tuvās attiecībās nav pieļaujama steiga.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Atpūta nenāks par ļaunu. Ja vien ir iespējams, kādu laiku vajadzētu pavadīt vienatnē, lai savestu kārtībā domas un sajūtas. Brauciens dabā atjaunos enerģijas lādiņu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Diez kā nesekmēsies darbi ar dokumentiem un aprēķiniem. Ja nekādi neizdodas apkopot domas, paveikt pienākumus, ir vērts labāk darbus atlikt, citādi paveiktais var sabojāt vairāk nekā nepadarītais.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Nesteidziniet notikumus. Mēģiniet pielāgoties apstākļiem, rūpīgi izstrādāt stratēģiju un taktiku. Zvaigznes iesaka, ka šobrīd vislabākais ir – nogaidīt.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Noskaņojums būs labs, tas ļaus izvēlēties pareizo rīcības taktiku un stratēģiju izvēlētās virsotnes iekarošanai. Jo ciešāk sadarbosities ar kolēģiem, jo labāki rezultāti gaidāmi.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Noskaņojieties uz pozitīvisma viļņa, pretējā gadījumā – neskaitāmas kļūdas kombinācijā ar neuzmanību jūs uz ilgu laiku izsitīs no līdzsvara. Ja nepārdzīvosit, šo dienu veiksmīgi pārdzīvosit, un rītdiena būs daudz labāka.