Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzmanīgi ar pirkumiem un zālēm!

Zvaigznes līdzēs tikt skaidrībā par tālākiem plāniem gan tuvākajām dienām, gan ilgākam laikam dzīvē. Labs laiks, lai sāktu mācības, dotos komandējumā, slīpētu iepriekš iegūtas prasmes. Pieaugušais entuziasms ļaus darboties pārliecināti un izlēmīgi. Uzmanīgi ar pirkumiem un zālēm!

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Daudz enerģijas atņems dienesta un sadzīves pienākumi. Aktualizēsies jautājumi, kas saistīti ar nekustamo īpašumu, arī tehnikas remontu. Iespējams, nāks klāt jauni pienākumi.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Nav ieteicams šķiest laiku. Visticamāk, jums sakrājušies daudzi darbi, kas steidzami būs jāpaveic. Produktīva diena, lai pabeigtu sen iesāktu
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Būsiet nopietni un atbildīgi svarīgu jautājumu kārtošanā. Uzmanība būs piesaistīta finansēm, profesionālās izaugsmes jautājumiem, pašrealizācijai biznesā un radošajā jomā.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Nav vērts demonstrēt iniciatīvu, jāpielāgojas apstākļiem. Situācija veidosies jums par labu, pārāk daudz spēka nebūs jāpieliek, lai realizētu ieceres.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Koncentrējieties uz jautājumiem, kas saistīti ar finansēm. Iespējams, jums nāksies pārskatīt savu taktiku resursu izlietošanā. Gaisotne mājās prasīs jūsu uzmanību.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Būs iespēja atvērt jaunu lappusi savā dzīvē. Enerģijas būs daudz, tomēr nav ieteicams aizmirst par iespējamām grūtībām. Nav vēlams lietot spēku, risinot problēmas.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Diena sola jaunas perspektīvas darbā un radošajās izpausmēs. Var uzrasties jauni palīgi, viedi konsultanti, kas līdzēs bruģēt ceļu uz iecerēto mērķi.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Ieteicams būs savāktiem, lieki nešķiest spēkus un uzmanību. Labi būtu dienu sākt ar precīzu darbības plānu. Attiecības var sarežģīt pārpratumi.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Pēkšņi var uzkrist jauni pienākumi, bet, visticamāk, jūs jau esat tam gatavi. Blīva diena uzņēmējiem un topmenedžeriem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Ir laiks mainīt savu darbības virzienu, jo, visticamāk, pēdējā laikā esat pūlējies kaut ko sasniegt, bet kaut kas neatrisināts tam traucējis. Ja harmonizēsiet profesionālo dzīvi, tas pats notiks ar personīgo dzīvi.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Ne tā vieglākā diena. Kārtējie darbi var iestrēgt, varat kļūt neizlēmīgs svarīgu jautājumu risināšanā. Zvaigznes iesaka no mušas nepūst ziloni.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Labs laiks, lai iegūtu jaunus sakarus, darījumu pazīšanās. Ir iespēja iegūt ļoti viedu padomdevēju, ietekmīgu partneri, turīgu sponsoru, ja vien esat apveltīts ar pārliecināšanas spējām.