Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: diena, kad labāk atpūsties

Diena, kurā vispār nevajag gaidīt īpašus panākumus profesionālajā jomā, radošās izpausmēs. Iespējams slinkums, apātija, nepamatotas bailes un šaubas, kas traucēs realizēt visu iecerēto. Īpaši jūtīgiem cilvēkiem var būt dažādas priekšnojautas, intuitīvi signāli. Nav ieteicams reģistrēt firmu, noformēt svarīgus dokumentus.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Ieteicams pieturēties pie agrāk izvēlēta ceļa un taktikas, novirzes no tās nav vēlamas. Dienas kopējais fons jums ir pozitīvs, lai gan var būt šaubas par spēkiem un iespējām. Radoša krīze ir neizbēgama.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Grūtības var būt nepārliecinātības par sevi dēļ, bailes, visticamāk, liks spert nepareizu soli. Viss notiks lēnāk, nekā jūs plānojat.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Varat ieciklēties uz noteiktu problēmu loku, un, visticamāk, tās būs materiālas dabas, arī karjeras jautājumi būs aktuāli. Ja neizdodas atrast problēmas risinājumu, pārslēdzieties uz citu darbības jomu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Satrauks finansiāli jautājumi. Zvaigznes iesaka pēc iespējas ātrāk nokārtot parādus. Attiecībās ar partneri ieteicams izrādīt rūpes un sapratni.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Loģiski turpināsiet iepriekšējā dienā uzsākto. Zvaigznes neiesaka steigties un darīt vairākus darbus vienlaikus. Mēģiniet saglabāt uzmanību darbā ar dokumentiem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Lai arī nebūsiet pārliecināts par iespējamo rezultātu, darbā būsiet vētraini aktīvs. Zvaigznes iesaka – pirms lieliem projektiem ir kārtīgi jāizpēta augsne, pirms veicat soļus tajā vai citā virzienā.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. It visos darbos vajadzētu pieturēties pie loģikas un veselā saprāta. Fortūna nav jūsu pusē, pat vismazākajai kļūdai var būt fundamentālas sekas.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Apstākļi veidosies gluži tā, kā jums būtu gribējies. Pēkšņi var sākt kustēties sen iestrēguši projekti. Apkārtējo attieksme vairos pārliecību par sevi.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Ieteicams koncentrēties uz patiešām svarīgiem jautājumiem finansiālajā un dzīves telpas jomā. Mēģiniet nolikt malā visus otršķirīgos jautājumus un rūpes. Uz laiku jāaizmirst par izklaidēm.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Var nebūt skaidrības darbos, līdz ar to īsti nezināsiet, ko darīt, kā izturēties. Būsiet neizlēmīgi, šaubu pilni par izvēlēto mērķi. Zvaigznes sola, ka šāds nav ilgstošs stāvoklis.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Duāla diena. Blakus veiksmēm būs arī grūtības tieši aktuālu jautājumu risināšanā. Tikšanās draugu lokā labāk pārcelt uz citu dienu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Absolūti aizliegta ir steiga, mākslīgi forsēt notikumus nav ieteicams. Labāk apdomāt katru soli, samērot vēlmes ar iespējām.