Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI:laba diena, lai runātu ar priekšnieku

Zvaigznes aktualizēs dzīves publisko pusi, saasinās interesi par modi un skaistumu. Pievērsiet uzmanību apģērbam, uzvedībai, pat balss intonācijai. Pašizpausme nedrīkstētu aizskart citu cilvēku tiesības. Laba diena komunikācijai ar partneriem, klientiem, vadību. Intensīva un interesanta diena tiem, kas strādā ar bērniem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Diena var kļūt ļoti interesanta, būs iespēja izjust fantāzijas un iedvesmas lidojumu, būs iespēja domāt ne tik sasaistīti, un tas nepaliks nepamanīts darbā. Attiecības veidosies daudz labvēlīgākas.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Esiet uzmanīgi un uzmanīgi sekojiet līdzi jaunumiem darbā. Iespējams, klāt nāks jauni pienākumi, būs jādodas atbildīgā komandējumā. Mēģiniet nesamazināt darba tempu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Nav ieteicams aktīvi rosīties, pieņemt svarīgus lēmumus. Pirms ķeraties klāt darbiem, nenāks par ļaunu pārdomāt iecerēto. Palīdziet tuviem cilvēkiem atrisināt viņu problēmas.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Noteikti nav ieteicams pieņemt pārsteidzīgus lēmumus gan radošajā, gan profesionālajā, gan personiskajā sfērā. Īpaši svarīgs būs pozitīvs noskaņojums.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Jābūt pārliecinātam par saviem spēkiem. Gaišā nākotne nav aiz kalniem, ja vien zināt, pa kādu ceļu un kurā virzienā jāiet. Mēģiniet tikt vaļā no iekšējām bailēm un kompleksiem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Būs jaunas iespējas realizēt senas vēlmes un centienus. Jo labākas būs attiecības ar apkārtējiem, jo lielākas iespējas sasniegt labus rezultātus darbā. Neveiksmīgām attiecībām nav jābūt par šķērsli jaunu veidošanā.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Harmoniska un mierīga atmosfēra valdīs darbā, tomēr šis nav īstais laiks, lai spertu izšķirošus soļus karjerā, finansiālos un dzīvojamo apstākļu jautājumos. Šodien varat atrasties krustcelēs pat šā vārda tiešajā nozīmē.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nevajadzētu strādāt līdz spēku izsīkumam. Saglabājiet savus spēkus turpmākajiem varoņdarbiem. Labāk nodarboties ar rutīnas darbiem, sadzīviskiem sīkumiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Vislabāk būtu atjaunot emocionālās un fiziskās rezerves, tās būs nepieciešamas ļoti drīz. Aizraušanās ar mākslu būs lielisks avots jaunām zināšanām un pozitīvām emocijām.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Visticamāk, jums būs avantūristisks noskaņojums. Kāre pēc piedzīvojumiem var pamudināt uz riskantiem soļiem.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Samierinieties ar otrā plāna lomu, esiet gatavi tam, ka jūsu domas neviens neuztvers nopietni vai arī tiksit nepareizi saprasti. Nerīkojieties autoritatīvi.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Būs jāpielāgojas apstākļiem. Noteikumi darbā būs jums komfortabli, komunikācija sekmēsies viegli. Varēsit veiksmīgi strādāt komandā.