Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Dienu ieteicams sākt bez steigas un haosa

Dienu ieteicams sākt bez steigas un haosa. Nav arī vēlams šo dienu saplānot līdz minūtes precizitātei. Zvaigznes sola pozitīvu garastāvokli. Dienas otrā puse piemērota komunikācijai, darījumu sarunām un sarakstei. Pret vakaru pastiprināsies optimisms, bet tas var aizēnot veselo saprātu, provocēt ilūzijas.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Ļoti vēlams būt finansiāli tālredzīgiem, organizētiem un piesardzīgiem. Nav ieteicami lieki tēriņi. Dienas otrajā pusē veiksmīgas būs biznesa tikšanās.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Jo īpaši skaudri gribēsit novilkt robežas savai personiskajai telpai. Apkārtējie cilvēki var traucēt izpildīt pienākumus, uzdot netaktiskus jautājumus... Mēģiniet pret visu izturēties pacietīgi, tad jau diena būs veiksmīga.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Dienu ieteicams sākt ar padarāmo darbu plānu. Darbs sekmēsies veiksmīgāk, ja strādāsit no mājām vai ja jums ir personiskais bizness. Komunikācija būs sekmīga, ja vien jums pašam būs rāms garastāvoklis.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Esiet uzmanīgi, darbojoties ar tehniku, arī darot jebko citu, kas saistīts ar risku. Atturieties no potenciāli šaubīgiem darbiem, arī finansiālām avantūrām.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ja vien iespējams, nokārtojiet savus parādus (ne tikai finansiālus). Ir īstais brīdis, lai daudz ko sāktu it kā no nulles, dzēšot parādus, varēsit vieglāk virzīties uz priekšu. Pirms sākat kopdzīvi, precizējiet, vai ietilpstat otra cilvēka dzīves plānos.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Dvēseles līdzsvars un prāta skaidrība – šīs īpašības ļaus dienai kļūt ļoti produktīvai. Vairums šo dienu sāks ļoti pozitīvi, būs liela tieksme pēc neatkarības un brīvības.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Visas dienas garumā noderēs erudīcija un sabiedriskums. Rītu ieteicams veltīt finansiālo un sadzīves jautājumu risināšanai. Vakars piemērots mācībām, prasmju apgūšanai, arī komunikācijai ar tuviem cilvēkiem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Rīts var nedaudz pārsteigt ar negaidītiem notikumiem, piemēram, kāds var atgādināt par parādiem un nepadarītiem darbiem, pienākumiem. Nav īstais laiks, lai sāktu jaunus projektus. Vakarā atjaunosies dzīves tonuss.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. No rīta labi sekmēsies dažādi rutīnas darbi. Mēģiniet dažādot savu darbību, ieviešot tajā kreatīvus elementus. Priekšniecībai patiks jūsu uzcītība. Vakars piemērots saviesīgiem pasākumiem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Ne pati veiksmīgākā diena. Labāk nodarboties ar ierastiem darbiem, tomēr jāņem vērā, ka pat labi zināmi pienākumi veiksies ne īpaši naski. Laba diena, lai nodarbotos ar sportu un mācībām. Attiecībās nāksies pieciest kaprīzes.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Dienas pirmajā pusē var būt dažādi šķēršļi ceļā uz izvēlēto mērķi. Zvaigznes iesaka paciesties un sagaidīt piemērotu brīdi, lai īstenotu iecerēto.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Daudziem iespējamas nopietnas pārmaiņas darbavietā. Iespējams, jums radīsies jauni pienākumi un saistības kādā projektā. Mēģiniet netērēt laiku tukšām sarunām. Ieviesiet kārtību darba vietā.