Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Riskanta un stresa pilna diena

Zvaigznes akcentēs jautājumus par dienas praktisko pusi. Noteikti īpaši uzmanīgi jāievēro drošības jautājumi. Gandrīz jebkas – veselība, finanses, īpašuma jautājumi – būs saistīts ar risku. Nav labākais laiks, lai sāktu jaunu biznesu vai veiktu jebkādus svarīgus pasākumus. Paaugstināsies emocionālais stress.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Zvaigznes neiesaka šķiesties ar naudu. Finansiālais jautājums būs aktuāls ne tikai profesionālajā jomā. Internetā iespējamas jaunas iepazīšanās.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Vairums būsit iniciatīvas pilni, aktīvi un uzņēmīgi. Zvaigznes brīdina, kas tas var nenākt par labu. Daudzi negribēs jūs saprast, pat ne sadzirdēt.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Vairumam nepieciešams būt emocionāli un psiholoģiski elastīgiem, kā arī fiziski mobiliem. Liela iespēja, ka nāksies vienlaikus veikt vairākus darbus.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Būsit ļoti mērķtiecīgi. Ja jums jau ir kāds plāns, ko nav izdevies realizēt, tad var būt laba iespēja to beidzot sākt realizēt. Personiskās attiecības nejauciet ar profesionālām.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Zvaigznes iesaka ievērot drošības noteikumus. Piesardzība ļaus neiekulties nepatikšanās darbā un sadzīvē. Nav izslēgtas domstarpības ar priekšniecību. Emocionāla spriedze var kaitēt attiecībās.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Zvaigznes iesaka rīkoties apdomīgi un nesteidzīgi. Pārāk liela steiga var būt iemesls plānu izjukšanai. Esiet uzmanīgi ar solījumiem darba jautājumos.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Rīkojieties izlēmīgi un pārliecināti. Nāksies pievērst uzmanību bankas un nodokļu jautājumiem. Ja būs strikts darbības plāns, iespējams sasniegt labus rezultātus.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Ieteicams saglabāt mieru visas dienas garumā. Nav izslēgts, ka nelabvēļi jūs mēģinās emocionāli satracināt. Mierīgā dialogā spēsit atrisināt strīdīgus jautājumus.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. No paša rīta nāksies ķerties klāt rutīnas darbiem. Diez vai būsit tam gatavs, bet nāksies vien darīt, jo dažiem pienākumiem būs neatliekami termiņi. Darbs sekmēsies ātrāk, ja nekautrēsities lūgt padomu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Jāapzinās, ko tieši vēlaties sasniegt. Ja gribat vieglu uzvaru, diez vai šī diena tam būs piemērota. Ja viss neizdodas uzreiz, zvaigznes iesaka pamēģināt vēlreiz.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Fiziski un emocionāli sasprindzināta diena. Riska zonā var būt jūsu personiskās intereses, var aktualizēties arī dzīvesvietas jautājums, materiālās vajadzības.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Izdosies pieņemt pareizus lēmumus, ja vien ieklausīsities intuīcijā, jo īpaši risinot finansiālos un profesionālos jautājumus. Iespējami sarežģījumi komunikācijā ar priekšniecību.