Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Baudpilna diena

Pieaugs interese par miesiskām baudām. Gastronomiskās baudas izcelsies ar izsmalcinātību. Organisms reaģēs uz tam nepieņemamiem produktiem, arī ārstniecības preparātiem. Darbā pieaugs spītība un neatlaidība. Materiālās pretenzijas pārsniegs iespējas. aKopīgas idejas var būt pamats spēcīgai romantiskai savienībai.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Zvaigznes iesaka šo dienu pavadīt bez steigas un haosa. Pirms ķeraties klāt tam vai citam darbam, pārdomājiet savas iespējas un spēkus. Nemāniet sevi ar tukšām ilūzijām.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Nav īsti labs laiks svarīgām sarunām, arī nopietnu darbu izpildei. Pastiprināsies emocionalitāte. Būs īpaši nepieciešams tuvu cilvēku atbalsts.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
VĒRSIS. Nav īsti labs laiks svarīgām sarunām, arī nopietnu darbu izpildei. Pastiprināsies emocionalitāte. Būs īpaši nepieciešams tuvu cilvēku atbalsts.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Diez vai rīta pusē būs būtiski panākumi. Jūsu darbu novērtēs tikai dienas otrajā pusē, šajā laikā pieaugs arī psiholoģiskais komforts. Pēc pusdienlaika sekmēsies darījumu tikšanās.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Domājiet piezemēti. Mēģiniet neiet savu vēlmju pavadā, rēķinieties ar situāciju. Zvaigznes neiesaka ķerties klāt būtiskiem darbiem. Nesteidzieties ar lielākiem pirkumiem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Esiet pacietīgi, izvairieties no straujiem un nepārdomātiem lēmumiem un rīcības, jo tā varat kaitēt tikai pats sev. Dienas otrajā pusē būs produktīvs kontakts ar partneriem, priekšniekiem...
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Zvaigznes neiesaka lidināties mākoņos, novērtējiet savas iespējas un perspektīvas. Ja ir sajūta, ka kaut kam tērējat laiku velti, kas nesniedz jums gandarījumu, mēģiniet mainīt nodarbošanos.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Zvaigznes iesaka rīkoties saskaņā ar plānu. Mēģiniet savu laiku sadalīt tā, lai svarīgie darbi būtu laikus paveikti. Īpaša nozīme būs atmosfērai partnerattiecībās.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Zvaigznes sekmēs dažādas jaunas iniciatīvas – jaunu darbavietu, jaunu biznesu... Ir jāsaprot, ka panākumi būs atkarīgi no ieguldītā darba.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Veiksmīgākā būs dienas otrā daļa, kad var pavērties jaunas perspektīvas karjerā un radošajā sfērā. Tajā pašā laikā uzmanīgi jārīkojas ar finansiālajiem līdzekļiem.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Ir ieteicams lielāku uzmanību veltīt dzīvesvietas un sadzīves jautājumu risināšanai, pat uzkopšanai būs īpaša nozīme. Līdz galam atrisiniet finansiālās saistības ar radiniekiem.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Zvaigznes iesaka veltīt uzmanību rutīnas darbiem un pienākumiem. Pirms sāciet jaunu projektu, pārliecinieties par ietekmīgu atbalstītāju esamību.