Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Šodien esi mierīgs

Zvaigznes provocēs pārbaudījumus jūtām, cilvēki būs impulsīvi un pārsteidzīgi. Cilvēki gribēs demonstrēt savu drosmi, izlēmību jūtās un rīcībā. Pašpārliecinātība būs raksturīga darbā. Aizskarta patmīlība var būt pamats nopietnam strīdam. Diplomātija un miers – ar to varēs tikt vistālāk. Iespējamas traumas, apātija, stress.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Būsit īpaši mērķtiecīgi, uzstājīgi un pārliecināti par sevi. Zvaigznes iesaka neizšķaidīt spēkus vairākos darbos, bet izvēlēties šobrīd vissvarīgāko. Mēģiniet atbalstīt tuvus cilvēkus kaut tikai ar padomu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Zvaigznes dāvās pārliecību par saviem spēkiem. Būsit kareivīgi noskaņoti, un tieši tas būs galvenais trumpis kārtējos darbos. Daudzi būs gatavi īpaši vērienīgam riskam.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Būs ļoti optimistisks noskaņojums, jau no paša rīta būsit spēka un iedvesmas pilni. Optimistiskais noskaņojums ļaus nesagumt lielu problēmu priekšā.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Nāksies pārslēgt uzmanību no grūti izpildāmiem darbiem uz tiem, kurus ir iespējams pabeigt. Mēģiniet neļauties uztraukumam, rīkojieties droši, bet apdomīgi.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Vairumam – izteikti pozitīva diena, izdosies realizēt daudzas ieceres. Tomēr zvaigznes brīdina, ka bez grūtībām neiztiksit. Mēģiniet nenolaist rokas, ticēt saviem spēkiem, tuvinieki jūs atbalstīs.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Laba diena tiem, kas notiekošo uztvers radoši. Ļoti iespējams, ka nāksies uz pilnu klapi izmantot savu fantāziju, bet rezultāts jūs priecēs. Tuvs cilvēks gaida jūsu uzmanību, mēģiniet viņu nepievilt.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Var būt sarežģījumi darījumu jomā. Ļoti ticams, ka iepriekšējās vienošanās zaudēs iepriekšējo spēku un nāksies visu sākt no gala. Mēģiniet domstarpības risināt mierīgā ceļā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Ieteicams koncentrēties darbam, turklāt vispirms jāķeras klāt steidzami paveicamajiem, no tiem būs atkarīga jūsu dienesta reputācija un turpmākā karjera.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Vairumam būs raksturīga pozitīva domāšana. Vecākiem vajadzētu vairāk uzmanības veltīt bērnu audzināšanai, viņu interesēm un paziņu lokam.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Dienas sākums nebūs viegls, iespējamas grūtības darbā un mājās. Zvaigznes pačukst, ka grūtības ir tikai īslaicīgas, tās būs iespējams ātri atrisināt. Esiet tālredzīgi attiecībās.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Būs iespēja nokārtot labas partnerattiecības biznesā, noslēgt perspektīvu līgumu. Varēsit arī sev pierādīt, ka spējat vairāk, nekā uzskatījāt līdz šim.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Diena prasīs mobilitāti, patstāvību un prasmi pielāgoties apstākļiem. Ja esat gatavi spēlēt pēc noteikumiem, tad ceļā nebūs šķēršļu.