Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Šodien neizaicini likteni

Zvaigznes iesaka nedemonstrēt savu intelektu, neuzvesties izaicinoši. Labākās kvalitātes šai dienai – koncentrēšanās darbam, sistēmiska pieeja, secīga dienas plāna izpilde. Veiksme darbā detektīviem, psihologiem, drošības struktūrās strādājošiem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Zvaigznes neiesaka savus plānus stāstīt citiem. Labāk strādājiet slepeni no citiem, nekas jūs netracinās un nenovērsīs uzmanību.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Dienas gaisotne mudinās būt apdomīgiem un mierīgiem. Mēģiniet objektīvi paskatīties uz situāciju un ieraudzīt tajā jaunas iespējas karjerai. Labs laiks, lai pilnībā nodotos jums būtiskam projektam.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Daudziem var rasties iespējas īstenot senu sapni, bet jums pašam jābūt organizētam, jāizstrādā precīzs plāns un savu atbildību nedrīkst pārlikt uz citiem. Šaubas ir mudinājums visu vēlreiz pārdomāt.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Vislabākā šī diena būs tiem, kas būs organizēti, enerģiski un tālredzīgi. Spēja noķert īsto brīdi ļaus īstenot kādu projektu vispār bez piepūles. Laba diena treneriem, instruktoriem, drošības iestāžu darbiniekiem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Notiekošo vērtējiet uzmanīgi, pārdomājiet savus vārdus un rīcību. Parūpējieties par mājokļa drošību. Būtiskus jautājumus apspriediet ar priekšniecību, lai izvairītos no pārpratumiem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Fortūna būs jūsu pusē, jo īpaši labi veiksies tiem, kas spēs pielāgoties un rēķināsies ar citu vēlmēm un interesēm. Vislielākie traucēkļi kāda darba īstenošanā var būt finansiālie un termiņu ierobežojumi.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Noteikti pievērsiet uzmanību neatliekamu jautājumu risināšanai, visu pārējo atlieciet uz vēlāku laiku. Pacietība un secīgs darbs dos vislielākos augļus.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Diena sniegs daudz iespēju gan profesionālajā jomā, gan personiskajās attiecībās. Varat droši rīkoties pēc saviem uzskatiem, bet noteikti jāievēro disciplīna.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Jābūt pacietīgiem, ja gribat sasniegt izvirzītos mērķus. Iespējams, nāksies upurēt personiskos mērķus un vēlmes, lai realizētu kopīgo uzdevumu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Būs vienkārši nonākt pie mērķa, to sekmēs notikumu paredzamība. Varat nebaidīties par savu vēlmju piepildījumu, jūsu rokās būs visi nepieciešamie instrumenti.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Vajadzētu pareizi izmantot pieejamos resursus (laika, intelektuālos, finansiālos utt.), to nepārdomātai izlietošanai varētu būt ļoti nepatīkamas sekas.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Spēsiet uzminēt to, kas notiks, un izvēlēties pareizos ceļus, lai izpildītu to vai citu uzdevumu. Pozitīvs garastāvoklis un pārliecība par sevi labvēlīgi ietekmēs attiecības ģimenē.