Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Šodien riskēt nav vērts

Zvaigznes mudinās būt enerģiskiem, rīkoties un nešaubīties, un vēl tās mudinās mainīt intereses, atjaunot ierasto saskarsmes loku, droši ļauties jaunām iepazīšanās iespējām. Gribēsies apspriest aktuālus jautājumus ģimenē un darba kolektīvā. Darbā nav izslēgtas nestandarta situācijas, neparedzamas tehniskas kļūmes. Jāizvairās no neattaisnota riska.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Varēs tikai apskaust jūsu kaujiniecisko noskaņojumu. Zvaigznes brīdina – neļaujieties pārliekai pašpārliecinātībai un nepārvērtējiet savus spēkus, arī intelektuālos. Nerīkojieties emociju iespaidā.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Diena prasīs strauju reakciju. Vilcināšanās un šaubas var tikai sarežģīt darbus. Esiet gatavi nopietnai sarunai ar mājiniekiem.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Uzmanību saistīs finansiālie un ģimenes jautājumi. Iespējamas nopietnas problēmas ar dokumentiem.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Riskējat visu dienu pavadīt darbos. Apstākļi prasīs mobilitāti un atjautību. Tehnika var pievilt pašā nepiemērotākajā brīdī, tāpēc mēģiniet nodrošināties pret to.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Nāksies balansēt starp atklātību (ar tuviniekiem) un noslēpumainību (profesionālajā vidē). Morālu atbalstu sniegs sens draugs ar līdzīgu pasaules uzskatu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Mēģiniet vienkāršot prasības, nāksies taupīt spēkus, tāpēc ķerieties klāt tikai tiem darbiem, kas prasa uzmanību tūlīt. Draugi palīdzēs atrisināt strīdīgus finansiālus un/vai juridiskus jautājumus.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Priekšnieki var pieprasīt apliecinājumu par jūsu kvalifikāciju, pirms uzticēt jums svarīgu uzdevumu. Sarežģīta diena jaunlaulātajiem, iespējams pārbaudījums uz uzticību.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Atklāsies jaunas perspektīvas karjerā un radošajā sfērā. Iepriekšējās problēmas un šķēršļi beidzot mazinās savu spēku, būs iespēja paspert būtisku soli uz priekšu, tuvāk mērķim.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Šodien jūs raksturos azarts, pildot darba pienākumus, bet jo īpaši – strādājot savā privātajā biznesā. Varat izšķirties par negaidītiem soļiem, lai paātrinātu virzību pa karjeras kāpnēm.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Nāksies demonstrēt savu iedzimto izturību un nesatricināmību. Iespējamas īpaši neveiklas situācijas, dažādu veidu pārpratumi un nevērības dēļ pieļautas kļūdas. Neslikts laiks jaunu saišu veidošanai.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Fiziski jutīsiet, kā palielinās slodze un spriedze, var nākt klāt jauni pienākumi, kāds var lūgt būt par aizstāvi vai aizbildni. Naudas jautājums var negatīvi ietekmēt attiecības.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Samērā labvēlīga diena. Pēkšņi ieraudzīsiet jaunas perspektīvas, un tas uzmundrinās aktīvākam darbam. Var uzrasties jaunas radošas idejas, plāni ģimenei un darījumiem.