Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Šodien ieteicami kontakti ar radiniekiem un draugiem

Ieteicams būt maksimāli praktiskiem un organizētiem. Līdz pusdienlaikam labas sekmes oficiālos pasākumos, kontaktiem ar kolēģiem un priekšniekiem. Pēc pusdienlaika ieteicams kontaktēties neformālā atmosfērā, nodoties radošam darbam, ļauties jauniem sakariem un nodarbēm. Ļoti ieteicami kontakti ar radiniekiem un draugiem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Gaisotne no rīta noskaņos darbam. Līdz pusdienlaikam izdosies atrisināt pašus sarežģītākos jautājumus. Komunikāciju ar kolēģiem un priekšniekiem labāk atlieciet uz pēcpusdienu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. No rīta diena izskatīsies daudzsološa, labi strādās intuīcija, izdosies sekmīgi atrisināt darba jautājumus, sekmēsies darbs komandā. Romantiskās un draugu attiecībās iespējami pārpratumi.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Tas, kāda izdosies diena, lielā mērā būs atkarīgs no paša noskaņojuma. Rīta stundās par sevi var atgādināt neatrisināti sadzīves un finansiāli jautājumi. Zvaigznes iesaka izvēlēties vienu mērķi.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Jābūt gataviem, ka apkārtējo vajadzības būs pirmajā vietā. Darbā – harmoniskas attiecības ar kolektīvu. Atmosfēru personiskajās attiecībās varētu uzlabot gājiens ciemos.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Jau no rīta uzņemsit intensīvu darba tempu, bet zvaigznes iesaka nepārcensties, jo paaugstināta fiziska un intelektuāla slodze var negatīvi ietekmēt organismu. Vakarā ejiet ciemos, izklaidējieties.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Nav vēlams visu dienu saplānot pa minūtēm, var rasties neparedzētas situācijas, kas ietekmēs notikumus. Garastāvoklis nebūs stabils, tas dos iemeslu daudzām šaubām.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Rīta pusē ķerieties klāt saimnieciskiem jautājumiem. Labs laiks, lai ieviestu kārtību (arī tīrību) darba vietā. Finansēs jābūt tālredzīgiem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Rīta pusi varat plānot pēc saviem ieskatiem, varat to veltīt personiskām prioritātēm un interesēm. Darba pienākumu izpilde nesagādās grūtības, saskarsmē ar tuviem cilvēkiem ieteicams nemelot.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Nenāks par sliktu praktiskums un saprātīga ekonomija. Ja jums ir kaut kas nolikts nebaltai dienai, nav ieteicams to tērēt. Parūpējieties par drošību, jo īpaši – personisko un īpašuma.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Dienas pirmā puse – labs laiks Mežāžiem, labi jutīsit atmosfēru, lieliski tiksit galā ar pienākumiem bez jebkāda atbalsta no malas. Pēcpusdiena piemērota sevis lutināšanai un skaistumkopšanai.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Pataupiet spēkus no rīta, jo tie būs nepieciešami vakarā, citādi varat piedzīvot pārslodzi darbā un mājās. Ja gribat nodibināt attiecības ar jums simpātisku cilvēku, tad rīkojieties.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Attīstiet noderīgas saites, veidojiet kontaktus ar ietekmīgiem cilvēkiem, kas varētu jums palīdzēt sarežģītos brīžos. Vakarā nepalaidiet garām iespēju pavadīt laiku sev tuvu cilvēku kompānijā.