Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Šodien gaidāma lieliska darbadiena

Labs garastāvoklis dominēs, tāpat kā vēlme panākt izcili labus rezultātus darbā, atrisināt būtiskus jautājumus. Jaunas iepazīšanās sola labas perspektīvas. Labs laiks, lai rīkotu masu pasākumus, piedalītos tajos. Veiksmi sola starptautiski kontakti, arī valūtas operācijas solās būt sekmīgas.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Harmoniska un pozitīva diena. Jūsu zināšanas un pieredze kombinācijā ar labiem sakariem palīdzēs īstenot iecerēto. Daiļrunība var palīdzēt iekarot simpātijas, bet ar runāšanu varat arī iemantot nelabvēļus.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Varēsiet izkliedēt daudzas šaubas. Jutīsieties labi pat nepazīstamu cilvēku kompānijā vai veicot darbus, kur pašam trūkst pieredzes. Attiecībās valdīs harmonija.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Nepalaidiet garām iespēju strādāt kopā ar kolēģiem, arī nostiprināt savstarpējās attiecības. Tikšanās un sapulces solās būt produktīvas, ja vien pats nelidināsieties mākoņos.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Laba diena, lai apmainītos ar zināšanām, apgūtu praktiskas iemaņas. Svarīgi laikus pielāgoties apstākļiem. Tiem, kas mīl savu darbu, būs iespējas izaugsmei karjerā.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Laba diena visiem Lauvām. Būs iespēja vairot pašapziņu, arī popularitāti pretējā dzimuma vidū. Daudz kas notiks negaidīti. Izvairieties no konservatīvisma, šauriem uzskatiem, arī no citu viedokļa atkarības.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Nav ieteicams palikt vienatnē ar savām domām, labāk mēģināt paplašināt noderīgus kontaktus un atrast jaunus domubiedrus. Ja gribat kaut ko sasniegt, neslinkojiet.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Jaunu zināšanu apguves diena. Varat ķerties klāt jebkādam darbam, sekmes būs, ja vien spēsiet orientēties informācijas plūsmā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Vairums gūs baudu no sava darba. Īpaši laba diena solās būt radošiem cilvēkiem un tiem, kam ir privātais bizness. Pārskatiet pienākumu sarakstu, esiet atklāti ar tuviem cilvēkiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Būs iespēja iziet ārpus ierastajiem rāmjiem. Zvaigznes sola samierināties ar mazumiņu, arī droši eksperimentēt.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Jaunas zināšanas un eksperimenti – vadmotīvs šai dienai. Tie, kas neierobežo sevi ar normām, spēs sasniegt vairāk. Mēģiniet kaut vienu dienu nebūt pārāk pragmatiski.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Vairākums beidzot spēs abstrahēties no problēmām un rūpēm, un rezultātā uzlabosies pašsajūta un garastāvoklis. Pie svarīgiem darbiem zvaigznes iesaka atgriezties pēc kāda brīža, neveikt tos šodien.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Zvaigznes iesaka pārbaudīt savus spēkus, tikai ar pārliecību spēsiet sasniegt vēlamo. Lai izvairītos no radinieku pretenzijām, ir vērts kādreiz arī piekāpties.