Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Šodien jāuzmanās no greizsirdības

Aktualizēsies visi jautājumi, kas saistīti ar taisnīgumu un vienlīdzību. Var aktualizēties arī attiecības ar mīļotajiem cilvēkiem un radiniekiem. Problēmas var raisīt greizsirdība un nespēja rast saskaņu. Jāmēģina sevi emocionāli turēt rāmjos. Bez uzmanības nepaliks etiķetes nianses, dodoties ciemos un cenšoties kādam iepatikties, neaizmirstiet par labām manierēm, mēra izjūtu un eleganci.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Neko nav ieteicams darīt steigā. Daudz kas atrisināsies bez jūsu līdzdalības, bet tas nenozīmē, ka varat sēdēt dīkā. Diplomātija un taktiskums atvērs daudzas durvis.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Mobilitāte, izlēmība un informētība – trīs galvenie veiksmes vaļi jeb trumpji šai dienai. Zvaigznes iesaka nekautrēties vērsties pēc palīdzības pie draugiem un kolēģiem.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Ļoti pozitīvu emociju un iespaidu diena. Ja apstākļi ļauj, paņemiet pauzi darbā, lai laiku veltītu hobijiem un izbraukumam ārpus pilsētas.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Ļoti ticams, ka nokļūsiet būtiskas izvēles priekšā, no kuras būs atkarīga nākotne. Pirms izšķiraties par riskantu soli, rūpīgi pārdomājiet visas iespējamās sekas. Ja nevarat panākt kompromisu, jautājumu uz laiku atlieciet.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Daudzu intereses būs pretrunā ar radinieku un draugu vēlmēm un vajadzībām. Zvaigznes iesaka minimizēt eksotiskas ambīcijas. Strīdīgus jautājumus nerisiniet ar spēku.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Zvaigznes iesaka ievērot zelta vidusceļu. Ieteicams mērens balanss starp darbu un atpūtu, personisko dzīvi un kopā būšanu ar draugiem. Mēģiniet nedaudz atjaunot dzīvesvietas interjeru.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Nenāktu par ļaunu uzmanību veltīt savai ārienei, pastaigājiet pa veikaliem, aizejiet pie kosmetologa. Vakaru ieteicams veltīt jums simpātiskam cilvēkam.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Dažus sagaida pārdzīvojumi par finansiāliem tēriņiem. Zvaigznes iesaka nepievērst lielu uzmanību tam, ko vairs nevarēs atgūt, bet koncentrēties uz dvēseles un ķermeņa harmoniju. Ļoti iespējams, sapratīsiet, ar kuru jums nav pa ceļam.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Laba diena tiem, kas atvērti jaunām tikšanām un komunikācijai. Jums izdosies jautri un interesanti pavadīt laiku draugu lokā. Varat no sevis atšķelt nevajadzīgus cilvēkus.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Daudziem šī būs izšķiroša diena. Varat nokļūt kardinālas izvēles priekšā, lēmums var atstāt iespaidu uz turpmāko dzīvi. Zvaigznes iesaka parūpēties par savu vizuālo tēlu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Diena piemērota pašizglītībai, profesionālu nodarbju un prasmju pilnveidošanai. Uzturiet emocionāli siltus kontaktus ar draugiem un radiniekiem.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Diena kā cīņa starp prātu un emocijām. Zvaigznes iesaka ievērot zelta vidusceļu, meklēt saprātīgu kompromisu. Nekādā gadījumā neejiet pret vairākumu.