Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Šodien dodies izbraukumā

Diena piemērota arī tāliem braucieniem, ne tikai tuvākajā apkārtnē. Sekmēsies darbi kolektīvā, apmācībai, pašizglītošanai, profesionālās kvalifikācijas paaugstināšanai. Labi apmainīties ar informāciju, komunicēt tīmeklī. Liela slodze gaidāma transporta sfēras darbiniekiem. Visos darbos ieteicams sekot likuma pantam.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Daudz kas attīstīsies ātrāk nekā parasti. Iestrēguši jautājumi var spēji atrisināties. Būs iespēja atjaunot senas attiecības, ja vien to gribēsit.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Galvenais uzdevums būs realizēt kādu svarīgu ieceri. Iecerētā sasniegšanai, visticamāk, būs nepieciešams uz laiku aizmirst par personisko komfortu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Zvaigznes atvērs vairākas durvis vienlaikus, aiz katrām no tām būs labas iespējas karjerā un personiskajās attiecībās. Mēģinot aptvert neaptveramo, neiegūsit neko.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Ja gribat daudz ko paspēt, sāciet realizēt savus plānus jau no agra rīta. Izšķiroša loma būs spējai komunicēt.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Izcili blīva diena, ļoti daudz kontaktu gan darbā, gan personiskajā dzīvē. Pozitīvā enerģētika un daiļrunība radīs labu iespaidu par jums. Spēsit pārliecināt.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Lai sasniegtu savus mērķus, ir vērts sasprindzināties un sākt darboties aktīvāk. Personiskas sarunas var kaitēt profesionālajā jomā. Mēģiniet neizpaust savus plānus.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Intelektuālās un fiziskās spējas būs ļoti augstā līmenī, būsit arī ideju pārpilni. Labs laiks tiem, kas pacentīsies un papūlēsies. Labi, ja atradīsit laiku, lai satiktos ar seniem draugiem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Diena sekmēs jaunu zināšanu ieguvi, mācības, profesionālās kvalifikācijas paaugstināšanu, savu prasmju loka paplašināšanu. Nebaidieties no sarežģījumiem, to pārvarēšana nāks jums par labu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Laba diena apmācībai brīvā režīmā, nepiespiestā atmosfērā. Neatkarīgi no tā, kādā kompānijā nokļūsit, jums būs pa spēkam atrast kopīgu valodu ar līdzcilvēkiem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Vairumu sagaida aktīva un blīva diena, daudz notikumu. Iespējams, jums nāksies atdzīvināt senus sakarus, lai atrisinātu jaunas situācijas. Problēmas gan izdosies risināt ātri un viegli.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Diena solās būt veiksmīga, jo īpaši tiem, kam daudz ideju un radošu ieceru. Mobilitāte un entuziasms ļaus daudz ko sasniegt.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Nav ieteicams atslābināties, šis nav piemērots laiks laiskiem un svinīgiem pasākumiem. Tā vietā, lai peldētu pa straumi, mēģiniet visu paņemt savās rokās.