Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Neparasta diena

Mērena, bet vienlaikus neparasta un nevienkārša diena. Var uzpeldēt iekšējas bailes un šaubas, pastiprināsies kaitīgie ieradumi. Atalgojumu par saviem darbiem gūs tie, kas demonstrēs uzcītību, mērķtiecīgi un uzmanīgi. Komunikācijā jāizvairās no psiholoģiska spiediena. Darbus, kas tiek veikti datorā, ieteicams saglabāt vairākos variantos. Ieteicamas profilaktiskas medicīniskas apskates.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Ne pati labākā diena iniciatīvas demonstrēšanai gan darbā, gan personiskajā dzīvē. Ja jums ir radošas ieceres, mēģiniet tās ļoti pakāpeniski realizēt, ne visu uzreiz.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Apstākļi ļaus izvēlēties darīt to, ko grib dvēsele. Vienlīdz sekmīgi varat nodoties profesijai, hobijam, atpūtai. Zvaigznes neiesaka nolaist rokas grūtā situācijā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Diez vai diena atnesīs kardinālas izmaiņas dzīvē. Galvenā dienas priekšrocība – tā sniegs brīvību, iespēju izrauties no rāmjiem.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Veiksmīga diena tiem, kam ir savs bizness, kas strādā samērā brīvā grafikā. Var atļauties nedaudz atslābināties un pat paslinkot. Labs efekts būs kosmētiskām procedūrām.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Lieliska diena tiem, kas spēj kontrolēt ambīcijas un vēlmes. Mērenība it visā – tāda ir vislabākā devīze šodienai. Vakaru var veltīt aktuālu sadzīves jautājumu atrisināšanai.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Varēsiet atkāpties no ierastā dienas režīma, paņemt pauzi virzībā uz mērķi kādā sarežģītā darba procesā. Ja raizes rada veselība, noteikti ejiet pie ārsta.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Nebūsiet tendēts uz komunikāciju, tieši otrādi – vientulība būs dienas īstā nodarbe. Klusums un miers būs vislabākās zāles un arī enerģija turpmākajam. Ēdiet vairāk svaigu pārtiku.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Iekšējā sajūta strādās īpaši spēcīgi, pēc pāris detaļām spēsiet apjaust kopainu. Varēsiet mainīt ēšanas paradumus, ja vien pats to gribēsiet.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Noteikti nav ieteicams pieņemt pārsteidzīgus lēmumus, jāizvairās no riska, jo īpaši finansēs un īpašuma jautājumos. Pirms pieņemt lēmumu, pārliecinieties, ka zināt visu iespējamo.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Diena piedāvās vairākas nozīmīgas pārmaiņas darbā, arī personiskajā dzīvē. Būs iespēja atrisināt vairākus sarežģītus jautājumus. Diena piemērota darbam grupā.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Esiet uzmanīgi un vērīgi, veicot sadzīviskus darbus, arī pievēršoties hobijiem. Īpaši uzmanīgi esiet, lietojot tehniku. Varat tikt galā ar kaitīgiem ieradumiem.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Ieteicams ieturēt balansu starp kārtējiem darbiem un komunikāciju ar tuviem cilvēkiem. Ja neesat apmierināti ar sava partnera uzvedību, mēģiniet uz sevi paskatīties ar viņa acīm.