Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Šodien nedrīkst melot vai tenkot

Labvēlīga diena, lai strādātu ar vārdiem un stihijām. Nemelojiet, netenkojiet un nedodiet neapdomātus solījumus. Šodien ir ļoti efektīvas mūzikas nodarbības un meditācijas. Izvairieties no steigas un rosīšanās. Zvaigznes palīdzēs atrisināt finanšu jautājumus, sevišķi, ja izmantosiet pārbaudītus sakarus un avotus.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Auni atrodas ceļā uz harmoniju ar pasauli. Aktīva dzīve, viegla un labvēlīga atmosfēra sekmēs pārliecību par sevi un savu nākotni. Ir ieteicama nopietnas literatūras lasīšana, meditācijas.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Ja cienīsiet citus un atcerēsieties par subordināciju, nostiprināsiet savu stāvokli. Otrajā dienas pusē neuztraucieties jūsu dzīvesbiedra piezīmju dēļ.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Pacentieties neaizstāt normālu saskarsmi ar apkārtējiem ar principu demonstrēšanu, kuri nav labi saprotami pat jums pašiem. Nav ieteicams mainīt savus plānus.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Saņemsiet tik, cik esat nopelnījis, bet par saviem ienākumiem varat būt mierīgs. Nepārēdieties.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Jūs ievēros. Vienalga, ko jūs darītu – pat ja to nevēlaties. Nedomājiet tikai par sevi, ievērojiet arī citus. Vakarā neuzlieciet sirdij lielu slodzi, neaizraujieties ar alkoholu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Ir iespējamas egoisma un atsvešināšanās izpausmes no Jaunavu puses. Spiediens un diktāts neatrisinās grūtības un būs neveiksmīgi. Esiet piesardzīgi savās attiecībās ar tuviniekiem.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Pacentieties uztvert normāli tos soļus, kurus var veikt jums pretī jūsu partneri, un būt ar to apmierināts. Varat palīdzēt tuviniekiem, bet neaizmirstiet par radošo ideju īstenošanu.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Idejas tiks novērtētas, bet pacentieties mierīgi uztvert kritiku. Ieplānots ārzemju komandējums atnesīs peļņu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Atļauts viss, ko jūs vēlaties, izņemot vienu: nav ieteicams sabojāt apkārtējo cilvēku dzīvi. Varat domāt par spilgtām perspektīvām, bet neaizmirstiet par ikdienas pienākumiem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Varat saņemt mantojumā nekustamo īpašumu. Neņemiet kredītu. Radinieku veselība prasīs daudz uzmanības. Nekritizējiet ģimenes locekļus.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Atbrīvojieties no pārliekas rosības, un ieraudzīsiet, ka daudzi apkārtējie ir gatavi sadalīt ar jums jūsu rūpes. Vakarā ir iespējamas problēmas laulībā. Esat pacietīgs.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Ikdienas pienākumi sagādās prieku, var atklāties netipiska pieeja darbam. Pacentieties būt punktuāls. Varat arī padomāt, kur iegādāties skaistu mājdzīvnieku.