Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Šodien tu sapratīsi vairāk

Diena ir piemērota meditācijai, elpošanas vingrojumiem un garīgam darbam ar vārdiem. Šodien jūtīgums un spēja uztvert ir paaugstināti, tāpēc varēsiet saprast tuva cilvēka garastāvokli, kā arī tikt skaidrībā par savas dvēseles stāvokli. Zvaigznes palīdzēs loģisku uzdevumu risināšanā, intelektuāla darbība sagādās gandarījumu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Sievietes var satikt cilvēku, kurš var kļūt par iekšēja līdzsvara traucējuma iemeslu. Izvairieties no nepamatota riska.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Var būt vēlēšanās kontaktēties un apkārtējiem – tieksme jūs saprast un atbalstīt. Izmantojiet iespēju, lai viegli atrisinātu problēmas ar darījuma partneriem.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Diena palīdzēs atrast vislabākos ceļus savas pārticības palielināšanai. Nestāstiet daudz par savu materiālo stāvokli, neaizdodiet naudu. Lietojiet uzturā svaigus produktus.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Izmantojiet savu autoritāti, lai uzlabotu attiecības ar draugiem un darījuma partneriem. Jaunus partnerus varēsiet atrast pat ārzemēs. Mīļotais cilvēks atbalstīs jūsu tieksmes.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Priekšniecībai, sevišķi vīriešiem, būs tieksme atbalstīt jūsu idejas, bet nav ieteicams to ļaunprātīgi izmantot. Patīkamas ziņas no draugiem ievērojami uzlabos garastāvokli.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Laba diena pirkumiem, izņemot nekustamo īpašumu un mēbeles. Zvaigznes garantē atziņu un veiksmi tām Jaunavām, kuru lēmumi jūtu pasaulē būs pamatoti. Izmantojiet savu pievilcību.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Diena dos iespēju pilnībā parādīt savu kompetenci un profesionalitāti, bet labāk būtu visu pabeigt pēc iespējas agrāk – lai nesabojātu iespaidu. Jaunais darba līgums būs izdevīgs.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Ārzemju brauciens palīdzēs uzlabot attiecības ar dzīvesbiedri vai darījuma partneri. Studenti var izmantot iespēju, lai atrisinātu savā labā sasāpējušās problēmas mācību iestādē.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Diena ir piemērota sen dotu solījumu vai mājas darbu izpildei, kuri ilgi gaidīja savu stundu. Esiet piesardzīgs pie stūres, pārbaudiet sava transporta līdzekļa stāvokli.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Varat atrast jaunus biznesa partnerus starp draugiem vai ar viņu vai dzīvesdrauga palīdzību. Draugi var sniegt jums atbalstu, ja parādīsies problēmas ģimenes attiecībās.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Diena solīs veiksmi darbā, kas sniegs pārliecību par sevi un līdzsvaru. Priekšniecība augstu novērtēs jūsu darba spējas, ir iespējams piedāvājums par algas paaugstināšanu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Attiecības ar bērniem un mīļoto cilvēku ir harmoniskas, neliels brauciens palīdzēs jums tās vēl vairāk nostiprināt. Ir iespējama patīkama ziņa no ārzemēm, kura var uzlabot kontaktus ar radiniekiem.