Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Šodien gaidāmi pārsteigumi

Laba diena daiļradei un pārsteigumiem, nav izslēgtas dažādas negaidītas un neparedzētas situācijas. Pacentieties neko neplānot iepriekš, paļaujieties uz savu intuīciju. Zvaigznes dos savu atbalstu radošiem cilvēkiem, aktieriem, žurnālistiem un literātiem, viņus var apmeklēt iedvesma un oriģinālas idejas.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Iespējams, būs jāizvēlas starp lepnumu un taisnību. Jebkādas pūles nedos vēlamos rezultātus vai novedīs pie pavisam negaidītām sekām. Pacentieties neapvainot apkārtējos.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Rīts – lielisks laiks, lai izmestu no mājas, turklāt no savas dzīves, visu nevajadzīgo. Galvenais – laikus apstāties. Neaizmirstiet ņemt vērā arī citu ģimenes locekļu viedokļus.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Pacentieties pavadīt vairāk laika ar mīļoto cilvēku. Viņa uzmanība un izpratne palīdzēs pārvarēt nenoteiktības izjūtu un izvairīties no veciem apvainojumiem.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Šodien varat saņemt algas paaugstinājumu vai prēmiju. Esat pilni enerģijas un spēka, bet neņemiet savu draugu nepatikšanas pārāk tuvu pie sirds, parādiet pacietību.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Jūsu viedoklī ieklausās. Varēsiet palīdzēt citiem pieņemt svarīgu lēmumu, bet kontrolējiet savas emocijas. Neuzturieties ilgi slēgtās telpās, nepārslogojiet savu sirdi.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Visticamāk, ka jūsu maigums, melanholijas un skumju aura provocēs apkārtējo tieksmi uzvelt jums papildu pienākumus. Nesoliet vairāk nekā varat izdarīt.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Jūs uztrauc uzticības jautājums materiāla rakstura lietās. Bet atklāta saruna ar partneriem rīta pusē varēs daudz noskaidrot. Ir ieteicams parūpēties par sava mājdzīvnieka veselību.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nespēja savaldīties atņems jums daudz spēka un var sabojāt reputāciju, tāpēc esiet uzmanīgs izteikumos. Neesiet dusmīgs un agresīvs. Vecāku padoms būs labvēlīgs.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Varat izjust diskomfortu starp nevēlēšanos strādāt ar nepatiku un lietu daudzumu, kurās jūs esat ieinteresēts. Jaunas zināšanas tiks apgūtas ar grūtībām.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Ir iespējams liels naudas dāvinājums no dzīvesbiedra. Esiet uzmanīgi un iejūtīgi pret saviem bērniem. Atlieciet operāciju, sevišķi mugurkaula un sirds, nelietojiet alkoholu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Partneru uzvedība var piespiest jūs sākt nopietni domāt par savu un viņu ietekmes samēru. Acīmredzot jūs nevarat būt par līderi visur, tāpēc esiet gatavs uz kompromisu attiecībās.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Pietiks spēka izpildīt sarežģītus uzdevumus un pat palīdzēt saviem darbabiedriem pildīt viņu pienākumus. Homeopātiskie līdzekļi palīdzēs uzturēt jūsu spēkus.