Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Šodien netenko

Ir ieteicams ierobežot kontaktus, domāt par savu nākotni. Netenkojiet! Iespējams jauns kārdinājums, paaugstināsies intuīcija. Jāizmanto iespēja, lai saņemtu enerģiju visam mēnesim no iespaidiem, sarunām, tikšanām, emocijām.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Neapturama tieksme pēc veiksmes aktīvākiem Auniem var ļoti ātri atnest ievērojamus rezultātus. Iespējams, būs jāizvēlas starp patīkamo un nepieciešamo. Meklējiet dažādus variantus veiksmes sasniegšanai.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Diena dos iespēju nostiprināt attiecības ar apkārtējiem, varbūt saņemsiet patīkamu ziņu no radiniekiem. Var būt negaidīts un veiksmīgs īss brauciens, bet esiet uzmanīgi ceļā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Ienesīga diena. Peļņa dos iespēju atrisināt konkrētas sīkas problēmas un uzlabot attiecības ar konkrētiem atsevišķiem cilvēkiem. Atjaunojiet spēkus ar ūdens procedūrām.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Labāk nesākt jaunu lietu, bet tikai to ieplānot. Jūsu ieteikumos ieklausīsies. Neatsakieties no ārzemju brauciena, bet pirms tā parūpējieties par savu drošību.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Dienu ieteicams pavadīt vienatnē, meditēt. Lietderīgas ir ūdens procedūras, var ieraudzīt vēstošo sapni. Nestāstiet apkārtējiem par saviem plāniem, sevišķi naudas jautājumos.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Esiet uzmanīgi pret paziņām un draugiem – ir iespējams konflikts ar neparedzamām sekām. Nepadodieties provokācijām, pierunāšanām un šantāžai, turieties pie saviem principiem un uzskatiem.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Darba nopelni un neapstrīdama autoritāte kolektīvā dos iespēju nostiprināt savu sadarbību ar cilvēkiem, kā arī sadarbību starp viņiem. Varat domāt par jaunām pieejām darbam.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Diena ir piemērota jaunu vārdu iegaumēšanai, varat sākt mācīties svešvalodas, plānot ceļojumu pa ūdeni. Pacentieties būt nosvērti un neizraisīt skandālu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Ir vērts pamēģināt no jauna paskatīties uz attiecībām, dzīves reālijām un nodomiem. Būs iespēja organiski to izmantot jaunu plānu veidošanai un sasniegšanai.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Ieklausieties dzīvesbiedra ieteikumos – varbūt viņam ir taisnība? Ir iespējams saņemt finansiālu atbalstu no biznesa partnera.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Patstāvība, kurus parādīsiet lietu kārtošanā, nāks par labu attiecībām ar partneriem. Neļaujiet vaļu emocijām, tuviniekiem būs vajadzīga jūsu palīdzība.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Dienu labāk veltīt atpūtai ar bērniem un mīļotajiem cilvēkiem. Iespējamas negaidītas dāvanas. Palutiniet sevi ar gardākajiem ēdieniem.