Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Šodien esi mierīgs

Zvaigznes iesaka būt apdomīgiem. Nav īsti labs laiks straujiem soļiem un kardināliem pasākumiem. Ir vērts izvairīties no vieglprātības, lai pēcāk nenāktu pašam nožēlot savu rīcību. Visus lielos pirkumus ieteicams atlikt uz citu laiku. Rūpīgi jāpārbauda svarīgi dokumenti, arī jāprecizē duāli saprotami formulējumi.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Līdz pat vakaram būsiet entuziasma un darba spara pārpilni. Ja precīzi iztēlojaties savu turpmāko dzīvi, rīkojieties stingri saskaņā ar plānu. Izvairieties no spontāniem tēriņiem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Ne pati vieglākā diena – veci projekti, visticamāk, jau pabeigti, bet jauni vēl nav sākti, tāpēc iespējama neizlēmība izvēlē. Nav labākais laiks kardinālām pārmaiņām.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Daudziem īpaši darbosies pašsaglabāšanās instinkts. Zvaigznes uzskata, ka jums nav pamata bažām, ja vien nepārkāpjat pieklājības robežas. Noteikti neizmantojiet savas dienesta pilnvaras.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Daudzi būs īpaši atkarīgi no citiem. Var rasties šaubas par biznesa partneriem un draugu uzticamību. Visticamāk, pieaugs vēlēšanās izpatikt apkārtējiem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Entuziasms samazināsies, bet pragmatisms pieaugs. Ierastie prieki var nesagādāt gandarījumu. Radoši uzdevumi nesīs līdzi arī problēmas. Vakarā nav ieteicama romantiska tikšanās.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Diena paies radu un tuvu cilvēku lokā. Ierastās rūpes, sadzīviski sarežģījumi būs norma. Ja uzņemat viesus, radiet viņiem maksimāli mājīgu atmosfēru, citādi viesības var neizdoties.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Lielākā daļa varēs izvēlēties nodarbošanos raksturu un tēmu. Psiholoģiskā atmosfēra būs pozitīva, sarunā ar draugiem varēsiet atrisināt darba jautājumus.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Ikdienišķu darbu diena. Jaunus un svarīgus projektus labāk neuzsākt. Ļoti būtiski nepieņemt pārsteidzīgus lēmumus. Ja plānojat atvaļinājumu, rūpīgi visu pārdomājiet.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Nemētājieties ar naudu, turklāt šodien vispār labāk pārāk daudz netērēt finanses, jāiesaldē spontānās vēlmes. Liela iespējamība pārskaitīties, un ne tikai ar naudu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Jāatliek jauni darbi. Mēģiniet turpināt jau ierastu taktiku komunikācijā ar tuviem cilvēkiem. Neuzņemieties papildu atbildību.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Noteikti ne tā pati labākā diena iniciatīvas izrādīšanai. Jaunas idejas jāatliek, oriģinālas – jāpiefiksē, iesākti darbi jāstumj uz priekšu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Pašsajūta un garastāvoklis būs atkarīgi no paša entuziasma un ticības gaišajai nākotnei. Pat ja jums ir ļoti daudz darba, nekrītiet panikā un nezaudējiet pārliecību par savām spējām visu paveikt.