Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Ļoti veiksmīga un patīkama diena

Daudz veiksmes un sakritību. Dažiem nāksies būt ļoti operatīviem, domāt ātri un netradicionāli, lai pieņemtu pareizus lēmumus. Nesteidzieties veikt ilgtermiņa pirkumus, jo vēlāk varat vilties iegādātajā.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Iespējamas domstarpības attiecībās ar pieaugušiem bērniem, lai gan tās viegli varēs atrisināt. Ja iespējams, vakarā izbrauciet ārpus pilsētas, baudiet dabu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Būs iespēja iepazīties ar interesantiem un patīkamiem cilvēkiem. Labs laiks tiem, kuru galvenais uzdevums ir mācības.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Jau tuvākajā laikā nāksies atzīt, ka tuvu cilvēku nemaz nav iespējams pāraudzināt. Mēģiniet apkārtējos vienkārši pieņemt. Īpašu uzmanību vajadzētu veltīt veselībai.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Rutīna darbā, ikdienas pienākumi mājās – tas jums sen apnicis, bet jo īpaši šodien kritīs uz nerviem. Ar pārliecību var apgalvot, ka esat nobrieduši pārmaiņām.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Lieliski, ja esat atvaļinājumā, bet ja ne, atrodiet laiku atpūtai vismaz vakarā, kad piemērota būs gan pastaiga parkā, gan teātra vai koncerta apmeklēšana.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Liela iespējamība, ka šo dienu pabojās radinieki, lai gan pats varēsiet izvēlēties – veltīt viņiem savu enerģiju vai nē.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Bārstīsiet oriģinālas idejas un priekšlikumus, to novērtēs priekšniecība. Ja plānojat steidzamu ceļojumu, labāk tajā doties kopā ar mīļoto cilvēku.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Iepazīšanās ar patīkamiem un jo īpaši noderīgiem cilvēkiem. Neatsakieties satikties tikai tāpēc, ka nebija ieplānots. Ja rodas brīvs laiks, aizejiet pie ārsta.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Esiet uzmanīgi, sastādot svarīgus dokumentus, jo kļūdas nebūs viegli labot. Mājinieki iepriecinās ar patīkamiem jaunumiem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Depresija būs teju vai neizbēgama, lai gan nebūs laika skumt un sērot. Jūsu palīdzība būs nepieciešama bērniem.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Personiskā dzīve piesātināsies, bet nesteidzieties par to stāstīt visiem pēc kārtas. Mainiet vidi, kaut tikai izbraucot ārpus pilsētas.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Nāksies strādāt ar dubultu sparu, lai nākamajās brīvdienās varētu baudīt brīvo laiku kopā ar draugiem. Atjaunojiet delikatešu krājumus savā ledusskapī.