Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Šodien nevajadzētu baumot un nosodīt

Būs iespējams diezgan brīvs grafiks, var pārkāpt ierasto dienas režīmu, dot vaļu iztēlei un arī rīcībai. Ja neesat pārliecināti par pieņemto lēmumu, iepauzējiet kaut uz vienu dienu, pārdomājiet, un tad noteikti atnāks vajadzīgā atbilde. Komunikācijā pieturieties pie tēmām, kas interesē visus, nebaumojiet un nenosodiet. Neizskaidrojamās situācijās nav pat vērts saskatīt «zīmi no augšas».

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Nebūs viegli adaptēties dienas sniegtajiem apstākļiem. Iespējami dažādi faktori, kas traucēs koncentrēties aktuālu darbu veikšanai. Iespējams juceklis, aizķeršanās, kuriozi.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Nebūsit īpaši labā fiziskā un psiholoģiskā formā. Ierastais praktiskums un rīcības pamatotība var jūs pievilt. Liela iespējamība veikt nepārdomātus soļus.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Daudzās dzīves jomās var noderēt pievilcība un dabas dots magnētisms. Nav gan vērts paļauties uz to, ka simpātijas pret jums atrisinās jums aktuālus uzdevumus.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Veiksme būs pieticīga, tomēr tā sniegs pamatu priekam. Daudz kas būs atkarīgs no jūsu spējas komunicēt ar citiem cilvēkiem. Ļaujiet citiem rīkoties kā viņi uzskata par pareizu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ja kaut ko gribat sasniegt, rīkojieties, citādi idejas paliks kā neīstenotas pilis. Analizējiet pieejamos resursus, prātā sagatavojiet rezerves plānu. Neatklājiet savus noslēpumus, neuzticiet citiem savu īpašumu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Savus uzdevumus gribēsit risināt ar citu palīdzību, bet var izrādīties, ka tas nav labākais risinājums. Neatļaujiet arī citiem uzkundzēties, uzsēsties jums uz kakla.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Pozitīva diena. Darbavietā un ikdienas pienākumu veikšanā izmantojiet fantāziju. Brīvo laiku veltiet draugiem. Ir vērts veltīt enerģiju un laiku būtiskas informācijas atrašanai.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Zvaigznes neiesaka iedziļināties kādā nopietnā jautājumā, nespēsit ilgstoši strādāt koncentrējoties, jo, visticamāk, uzmanību novērsīs citi cilvēki un viņu problēmas.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Esiet maigi, aizmirstiet par savu komandiera toni. Zvaigznes iesaka būt atklātiem un ieinteresētiem, jo īpaši komunikācijā ar kolēģiem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Nav vērts mēģināt peldēt pret straumi. Notiekošo uztveriet mierīgi, meklējiet labvēlīgas iespējas, lai uzlabotu materiālo stāvokli.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Apstākļi ļaus mazliet atslābināties. Atrodiet laiku draugiem, patīkamām nodarbēm. Ieteicams veidot attiecības ar cilvēkiem, kuriem ir jums līdzīgi uzskati par dzīvi.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Daudzi būs uztraukti par savu personisko dzīvi, esošās attiecības var tracināt un provocēt strīdus. Īpaši labi uzturēt labas attiecības ar kolēģiem un priekšniekiem.