Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Šodien būs iespaidiem bagāta diena

Iespaidiem bagāta diena. Ikvienu problēmu ieteicams apskatīt no dažādiem rakursiem, meklēt netriviālus risinājumus, iepriekš nepārbaudītus gājienus. Ja kāds darbiņš nesanāk, ieteicams nesaspringt, mazliet attālināties no tā, lai vēlāk atkal meklētu jaunu risinājumu. Ieteicams pafantazēt par vēlamo – pozitīvi tēli pietuvinās mērķi. Pastiprināsies apkārtējās vides nozīme. Jābūt uzmanīgiem, izvēloties parfīmu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Daudziem būs iespēja parādīt sevi vislabākajā gaismā, kā arī atjaunot un vairot noderīgus sakarus. Labi būtu parūpēties par pašizglītošanos.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Produktīva diena, jo īpaši tiem, kuru darbs saistīts ar komunikāciju. Iespējams, ka hobijs kļūst par ienākumu avotu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Gribēsiet vieglumu un nepiespiestību komunikācijā. Iespējams, nesanāks atrisināt svarīgus jautājumus. Dāmām var izdoties likt lietā savus dabas dotos labumus.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Būs iespēja atklāt slēptas kvalitātes. Nav vērts pārāk ieciklēties uz dzīves materiālo pusi, mēģiniet gūt baudu un prieku no acumirklīgiem niekiem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Atjaunojiet dzīvokļa dizainu, arī darba vietā nenāks par sliktu jaunas notis. Uzmanīgi pavērojiet savu apkārtni – iespējams, turpat blakus ir cilvēks, kas jūsu dzīvi var pavērst uz labo pusi.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Būsiet iespaidojami un sentimentāli. Ierasto pragmatismu nomainīs paaugstināts jūtīgums. Garastāvoklis būs izcili mainīgs. Meklējiet zelta vidusceļu it visā.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Būs iespēja spīdēt rampas ugunīs, laba diena jūsu ietekmju zonas paplašināšanai. Būtiski var pieaugt jūsu atbalstītāju skaits.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Labāk uzkrāt, nevis tērēt enerģiju lieki, nav arī ieteicams pārāk daudz runāt. Esiet elastīgi darījumos un komunikācijā, tā sasniegsiet vairāk.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Gribēsiet dzīvot pēc saviem ieskatiem par likumiem, lai gan tas var būtiski atšķirties no citu sapratnes par to. Ļaujiet citiem dzīvot tā, kā viņi to grib.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Nav ieteicams tuvoties iecerētajam, izmantojot neatļautus līdzekļus un paņēmienus. Jūsu ceļā var uzrasties neizskaidrojami šķēršļi, ko nevarēsiet ātri novērst.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Apstākļi mudinās uz piedzīvojumiem. Avantūrisma gars var aizvest ļoti tālu, tāpēc galvenais – laikus apstāties.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Šaubu un nenoteiktības diena, turklāt tā izpaudīsies ne tikai darbos, bet arī personiskajā jomā. Komunikācijā nenovērtējama būs humora izjūta.