Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Lieliska diena lieliem un maziem pirkumiem

Diena piemērota dažādiem pirkumiem, vēstuļu rakstīšanai, dokumentu sastādīšanai. Tikpat labas sekmes paredzamas mācībās, īsos braucienos, darījumu un draugu tikšanās. Brīnumainā kārtā var izvairīties no nepatīkamiem ļaudīm. Galvenie ienaidnieki – pārlieku liela ziņkārība, pārsteidzība un nenoteiktība. Darījuma ļaudīm ieteicams strādāt tikai ar pārbaudītu un ticamu informāciju.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Laba diena darījumiem, vienas dienas komandējumiem, detaļu galējai noskaidrošanai. Noderēs kustīgums, spēja strauji mainīt virzienu atkarībā no situācijas.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Šaubas risiniet ar darbību. Ja nepieciešams, izmantojiet pārbaudīšanas praksi. Ja pērkat tehniku, noteikti to uzreiz pārbaudiet.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Būsiet mobili un spēsiet izpaust sevi dažādās sfērās. Galvenais akcents jāliek uz darījuma kontaktiem. Ļoti vēlamas pastaigas svaigā gaisā.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Nedrīkst atlikt būtisku jautājumu risināšanu, jo īpaši tad, ja līdz finišam atlicis ļoti maz. Saglabājiet atvērtību jaunajam, esiet gatavi mainīt iepriekšējo taktiku.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Aktīva un sabiedriska diena. Neieciklējieties uz konkrēto momentu, šobrīd vislabākos rezultātus dos darbi, kas vērsti uz nākotni. Darbu sekmīgai pabeigšanai var būt nepieciešami kolektīvi spēki.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Par slazdiem var kļūt pārlieka vēlme izskaidrot un pierādīt savu taisnību. Zvaigznes neiesaka šķiest spēkus bezjēdzīgiem strīdiem, ļauties psiholoģiskām manipulācijām.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Potenciāli veiksmīga diena. Situāciju var sabojāt jūsu vai cita cilvēka izklaidība, aizmāršība sīkumos. Nav izslēgti nopietni pārpratumi. Intuīcija var pievilt.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Centieties, lai nekas neiet zudumā, bet vienlaikus nepārslogojiet sevi ar nevajadzīgu informāciju. Jaunas zināšanas uzreiz pārbaudiet praksē.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Apstākļi mudinās uz dialogu, neaizraujieties ar liekvārdīgām diskusijām par neko. Pļāpīguma dēļ varat izskatīties kā demagogs.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Redzeslokā spēsiet paturēt uzreiz vairākas lietas vienlaikus. Rīta pusē būs nepieciešama ne tikai fiziska, bet arī intelektuāla iesildīšanās. Iespējams juceklis dokumentos.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Pietiks enerģijas, lai ikvienu darbu novestu līdz uzvarošām beigām. Laba diena ideju attīstīšanai. Daudz enerģijas izdosies ietaupīt izturīgajiem. Darbos nelietojiet spēles elementu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Viegla attieksme pret dzīvi palīdzēs dienu aizvadīt ne tikai optimistiski, bet arī rezultatīvi. Svarīgākajos brīžos neesiet pārlieku runīgi, daiļrunība var nospēlēt pret jums.